Hamile kadının bulunduğu araca saldıran şahıslar tutuklandı

Hamile kadının bulunduğu araca saldıran şahıslar tutuklandı

Flaş gelişme...

Savcı, hamile kadının bulunduğu araca saldıran ünlü baklavacılar Hasan Sel ve Hüseyin Sel tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. Sel kardeşler tutuklandı.

İstanbul Pendik’te içinde hamile kadının bulunduğu araca saldıran ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Hasan Sel ve Hüseyin Sel, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ne olmuştu?

Pendik’te yol verme kavgasında hamile kadın ve eşi dehşeti yaşadı. Onlara bu dehşeti yaşatanlar ünlü bir baklava zincirinin sahipleri çıktı. Emniyette karşı tarafı suçlayan şüpheliler, linç kampanyasına maruz kaldıklarını öne süren sürdü ve şikayetçi oldular. Bu arada emniyette sürücü Hasan Sel'in ehliyetine el konularak, kendisine bin 110 TL para cezası kesildiği öğrenildi. Bu arada karakol girişinde şüpheli ile tokalaşan polis memuru da açığa alındı. Olay sırasında kendisine yol vermeyen aracın önüne geçerek durduran, daha sonra da dikiz aynasını kırdığı aracın üzerine çıkıp zıplamaya başlayan Sel, "Ani rahatsızlık geçiren annelerinin yanına gitme gayreti içinde" olduğu savunmasını yapmıştı. 2 şüpheli savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Baklavacı magandalar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum