Hamit Nişancı Memleket Partisi'nden aday oldu

Hamit Nişancı Memleket Partisi'nden aday oldu

Anavatan Partisi'nden geçmiş dönem Seferihisar Belediye Başkanlığı yapan Hamit Nişancı, Seferihisar'da Memleket Partisi'nden aday oldu. Nişancı, İYİ Parti Seferihisar Belediye Başkan Adaylığı iddialarına da yanıt verdi.

31 Mart yerel seçimleri için siyasi partilerin hazırlıkları aralıksız sürerken Seferihisar'da önemli bir gelişme yaşandı.

Uzun süre adı İYİ Parti ile anılan, İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Kürşad Cebeci'nin istifasının ardından 'Huzursuz evde siyaset yapmam' diyerek adaylıktan vazgeçen geçmiş dönem Anavatan Partisi Seferihisar Belediye Başkanı Hamit Nişancı, seçimlere Memleket Partisi'nden girmeye karar verdi. Nişancı, gelişmeyi doğruladı.

img-20240219-wa0033-740x420.jpg

Nişancı, aynı zamanda İYİ Parti'den Seferihisar Belediye Başkan Adayı olacağına yönelik iddialara ise, "Yaşananlarla hiçbir alakam yok. İlçe başkanı ve yönetiminin istifasıyla hiç alakam yok. Tepeden inerek gelme gibi bir niyetim asla yok. Benim derdim Seferihisar’da her siyasi görüşten insanı bir araya getirebileceğim bir zemin oluşturmak. İYİ Parti’den aday olmayacağımı söyleyebilirim. Kesinlikle olmayacağım. Çünkü ben bu kadar tartışma olan, kimsenin evine huzursuzluk getiren bir insan olmadım. Bir tartışmanın ortasına gelmem!" ifadelerini kullandı.

cuneyt-oguz-ile-hamit-nisanci-memleket-te-bulustular-326047-news-big.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum