Hamza Dağ: Başka aşk yok, sadece İzmir var

Hamza Dağ: Başka aşk yok, sadece İzmir var

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Karabağlar ’da muhtarlarla bir araya gelip, Karabağlar’ın sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

MEDYA EGE - AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın seçim çalışmalarındaki alanı Karabağlar oldu. Karabağlar’daki 58 mahalle muhtarıyla toplantı yapan Hamza Dağ, mahallenin muhtarlarından mahallelerindeki sorunları ve beklentileri dinledi.

4.jpg

Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi açıklamalarda bulunan Dağ, “12 yıl boyunca milletvekilliği dönemimde, 'Bizde başka bir aşk yok sadece İzmir' dedik. Yine aynı şeyi söylüyoruz. Büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda da artık bizde başka hiçbir aşk yok sadece İzmir diyeceğiz, sadece İzmir için çalışacağız, sadece İzmir'i konuşacağız, düşüneceğiz, sadece İzmir için gecemizi gündüzümüze katacağız inşallah” dedi.

6.jpg

Muhtarlara sorunların dinlerken, "Devlet yönetiminin vatandaşa temas eden en alt noktasında görev yapan insanlarsınız ve sizlerle ilk defa bir araya gelmiyoruz. Bugüne kadar defalarca bir araya geldik. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin başlamasıyla birlikte muhtarlığın hem gücünün artmaya başladığını hem de muhtarların talep ve isteklerinin yerine gelmeye başladığını gördük. İzmir'imizde bin 300'e yakın muhtarımızın telefonunu kendi telefonuma kaydettim. Muhtarlarımız bizi aradıklarında o anda ulaşamasa bile mutlaka geri dönüş sağladık. Şimdi de 1 Nisan'dan sonra şundan çok net bir şekilde emin olun ki; bu evladınız büyükşehir belediye başkanı olduğunda, bu şehrin şehr-i emini olduğunda, bütün muhtarların cep telefonları bizzat benim cep telefonumda olacak. Belki o anda cevap veremeyeceğim ama mutlaka ya kendim ya arkadaşlarım geri dönüş yapacak. Mahallelerinizin sorunlarını ilk elden bu kardeşinize ulaştırma imkânı bulacaksınız" diye seslendi.

img-20240126-wa0005.jpg

"ŞEHRİN ÖNEMLİ MESELESİ MEZARLIKLAR"

İzmir’in en önemli gündem maddesinin mezarlıklar olduğunu, insanların kilometrelerce uzaklıkta yakınlarını defnetmek zorunda kaldıklarını belirten Hamza Dağ, “Bir yakınınız vefat ettiğinde neredeyse Ödemiş'e, Bergama'ya defnedilir noktadayız. Biz bu konuyu uzun süredir bizzat takip ediyoruz. Büyükşehir belediyesi sadece Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bir yazı yazdı. Yazı yazmak değil, işin peşini bırakmamak, takip etmek gerekir. Biz de o yazıdan haberdar olduk. Bizzat takip edip, Seferihisar'daki Milli Emlak'a ait arazinin mezarlık yapılması noktasında büyükşehir belediyesi tahsisini geçen ay yaptırdık. Mezarlık hem hepimize soğuk geliyor hem de bir ihtiyaç. Bu ihtiyacı da büyükşehir belediyesinin hayata geçirmesi gerekiyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.