Hamza Dağ haftaya Balçova ve Narlıdere programları ile başladı

Hamza Dağ haftaya Balçova ve Narlıdere programları ile başladı

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Balçova ile Narlıdere’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, yeni haftaya, Balçova ve Narlıdere’de gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek başladı. Başkan Adayı Dağ, Balçova Ata Caddesi'nde başladığı ziyaretlerine, esnaflarla samimi sohbetler gerçekleştirerek ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek devam etti.

Dağ, Balçova Ata Caddesi esnafını ziyaret ederek iş yerlerini tek tek dolaştı. Esnaflarla sıcak diyaloglar kurdu ve onların talep ve beklentilerini dinleyerek not aldı. İzmir'in ekonomik canlılığı için esnafın güçlendirilmesi ve desteklenmesi konusundaki kararlılığını vurgulayan Dağ, "İzmir'i hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

img-1128.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Balçova'daki ziyaretlerinin ardından Narlıdere Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşayan çınarlarla bir araya geldi. Huzurevi sakinleriyle samimi bir atmosferde sohbet eden Dağ, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinledi. Yaşlıların sosyal hayata daha fazla dahil edilmesi ve yaşam kalitelerinin artırılması için projelerini paylaşan Dağ, "Her yaştan İzmirliye hizmet etmek için buradayız" dedi.

img-1081.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.