Hamza Dağ: İzmir derin bir nefes alacak

Hamza Dağ: İzmir derin bir nefes alacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ: İzmir derin bir nefes alacak. Sizlerin desteğine talibiz.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlıyor.

Halkapınar Spor Salonunda gerçekleşecek aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "İzmir derin bir nefes alacak. Sizlerin desteğine talibiz" dedi.

whatsapp-image-2024-01-27-at-14-54-30.jpeg

Dağ'ın konuşmasının satır başları:

Güzeller güzeli İzmir'imizin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınızda olmanın heyecanını yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanım belediyecilik olarak AK Parti gelmektedir. Bu da sizlerin ortaya koyduğu belediyecilik modeliyle mümkün oldu. Bizi bu göreve layık gördüğünüz için size sonsuz teşekkür ediyorum. Bizlere destek olan tüm İzmirli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. İzmir'e bir ömür değil bin ömür feda edilir.

Tek derdimiz İzmir'dir. Derdimiz, İzmir'i bir dünya markası yapmaktır. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Atatürk'ün kıymetlisi, bağrında Zübeyde Hanımı barındıran bu şehirde var gücümüzle mücadele edeceğiz.

Gerçek belediyecilik anlayışı ile İzmir, daha güzel bir şehir istiyor. 31 Mart'tan sonra bunu mümkün kılacağız. Çünkü biz İzmir'iz, bunu başaracağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın arkamızda olduğunu biliyoruz. Şehirleri daha yaşanabilir kılma kararlılığınız bize örnek oluyor. Algı siyaseti değil, hizmet siyaseti yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz.

Adaylarımızın her biri gece gündüz mücadele edecek. İlçelerimizin güzelliğine güzellik katacak. İzmir derin bir nefes alacak. Sizlerin desteğine talibiz. İzmir'in dağlarında çiçekler açtırmaya var mısınız? İzmir'de tarih yazdırmaya var mısınız? Biz de hazırız ve kararlıyız. İzmir'e sevdalandık, artık ayrı gayrı olmaz diyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi muhabbetle selamlıyor, hürmetlerimi sunuyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.