Hamza Dağ'ın CHP'li meclis üyesine ziyareti tepki çekti

Hamza Dağ'ın CHP'li meclis üyesine ziyareti tepki çekti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın ziyareti, CHP'li isimler tarafından eleştirildi.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Necip Nasır, Aliağa’da iftar yemeğinde CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade’nin evine konuk oldu. Aliağa Express'in haberine göre Hamza Dağ, 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde Orhan Ulaşzade’nin de aralarında bulunduğu İzmir’deki bazı CHP’li belediye meclis üyesi adaylarının terör örgütleriyle bağlantılı olduğunu iddia etmişti.

hmz.jpg

Gönül alma ziyaretiydi

Hamza Dağ ile Necip Nasır’ın ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade ise, bunun bir gönül olma ziyareti olduğunu vurgulayarak, “AK Parti Milletvekili Sayın Hamza Dağ ve Sayın Necip Nasır’ın evimize gerçekleştirdiği ziyaret, Yerel Seçim sürecinde yanlış bilgilendirmeden kaynaklı yapılan talihsiz açıklamadan ötürü şahsıma ve aileme karşı bir gönül alma ziyaretidir. Gönül almak istediler. Hep birlikte iftarımızı yapıp sohbet ettik. Bunun altında başka bir şey aramak doğru olmaz” diye konuştu.

Millet İttifakı'ndan tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın bu ziyaretine CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkanı Özcan Durmaz ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.