Hande Ünsal “Oyna Oyna” ile Bu Yaz Bizleri Coşturmaya Kararlı

Hande Ünsal “Oyna Oyna” ile Bu Yaz Bizleri Coşturmaya Kararlı

Geçtiğimiz aylarda Ozan Doğulu’nun “130 BPM Forte” adlı albümünde yer alan ortak çalışmaları “Derdim Çok” ile büyük beğeni toplayan Hande Ünsal, yepyeni teklisi “Oyna Oyna” ‘yı Doğan Music Company etiketiyle hayranlarının beğenisine sundu.

Hande Ünsal Yaz Mevsimini Erken Getirdi!

Söz ve müziği Hande Ünsal ile Melda Gürbey ikilisine ait olan şarkının düzenlemesini ise sektörün en önde gelen isimlerinden Serkan Balkan üstlendi. Mix-mastering’i Emre Kıral tarafından yapılan teklinin fotoğraf çekimlerinde Hande Ünsal’ın stil danışmanlığını Anıl Can yaptı. Genç şarkıcı, Halil Güzel’in objektifine birbirinden iddialı pozlar verdi.

hande-ata.jpg

“Oyna Oyna” ’nın klip yönetmenliğini son dönemde adını sıkça duyduğumuz başarılı yönetmen Murat Joker üstlendi. Yeni projesi için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Hande Ünsal’ın “Oyna Oyna” şarkısı ile yazın oynamayan kalmayacak buna emin olabilirsiniz.

“Oyna Oyna” Tüm Dijital Platformlarda

Hande Ünsal’ın DMC etiketiyle yayımlanan "Oyna Oyna” isimli parçası tüm dijital müzik platformlarında, video klibi ise netd müzik resmi YouTube kanalında aşağıdan da ulaşabileceğiniz gibi yayında. Kendisine geçtiğimiz kış döneminde olduğu gibi bu yaz boyu da dolu dolu sahneler ve dijital mecrada yüksek sayıda dinlenmeler / izlenmeler diliyorum. Zaten bu kıpır kıpır video klip çok yüksek izlenme rakamlarına hemen ulaşacak ondan hiç şüphem yok.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum