Hangi Ünlü Hemşireleri Güldürmek İçin Etek Giydi?

Hangi Ünlü Hemşireleri Güldürmek İçin Etek Giydi?

Bir yanda sakal altta etek, hangi ünlü kadınları güldürmek için etek giydi?

Onur Akay, sakallı imajıyla defilede etek giydi, oynadığı tiyatro oyununda ise pantolonunu indirdi. K.K.T.C Hemşireler ve Ebeler Sendikası’nın düzenlediği, 12- 18 Mayıs arası Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında, Kıbrıs Sağlık Çalışanları Tiyatrosu’nun hazırladığı Ultrason isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Tiyatro ekibine misafir sanatçı olarak katılan ve oyunun başrolü olan Burak karakterini oynayan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, sahnede rol gereği pantolonunu indirince, Kıbrıslı hemşireler kahkahalara boğuldu. Lefkoşa Devlet Hastanesi Thalassemia Konferans Salonu'nda Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen defilede ise, Sağlık Çalışanları Tiyatrosu ekibinde yer alan erkek oyuncular kadın kıyafetleri ile, kadın oyuncular ise erkek kıyafetleri ile sahneye çıktı.

Etek 2

Ekipte yer alan ünlü şarkıcı Onur Akay ise, sakallı yeni imajı ile birlikte mini etek giyince, sahnede renkli görüntüler yaşandı. Akay'la birlikte etkinliklere katılan magazinci Funda Erkoç'a ise, defilede erkek kıyafetleri giydirdiler. Düzenlenen etkinliklerin finalinde Onur Akay, Kıbrıslı hemşirelere konser verdi. K.K.T.C Hemşireler ve Ebeler Sendikası Başkanı Ali Özgöçmen ise, Türkiye'den gelerek etkinliklere katılan Onur Akay'a, Funda Erkoç'a ve Sağlık Çalışanları Tiyatrosu Başkanı Vesile Erdoğan'a plaket verdi. Akay, Hemşireler Günü için Lefkoşa’da düzenlenen özel yemekte de sahne aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.