Haraç vermeyen işçinin evini basıp öldüresiye döven zorbalar serbest

Haraç vermeyen işçinin evini basıp öldüresiye döven zorbalar serbest

İzmir'in Menderes İlçesi'ne bağlı Çamönü köyünde yalnız yaşayan 31 yaşındaki fabrika işçisi Cüneyt Açıkgöz, haraç vermeyince evini basan zorbalar tarafından 25 dakika tanınmayacak şekilde dayak yedi.

İddiaya göre onu bu hale getiren ve aynı köyle yaşayan İzzet Y.ile Yiğit Ö.İ. isimli zanlılar ifadeleri alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı. Öldürülme korkusu nedeniyle köyüne ve evine gidemeyen Açıkgöz, Menderes Kaymakamlığına başvurarak devlet sığınma evnine yerleştirildi. 

EVİNİ BASIP 25 DAKKA BOYUNCA DÖVDÜLER PARASINI GASP ETTİLER

Bir fabrikada işçi olarak çalıştığını ve Menderes'e bağlı Çamönü köyünde yanlız yaşadığını belirten Cüneyt Açıkgöz, 'Aynı köyle yaşayan ve sürekli alkollü dolaşan İzzet Y. ile arkadaşı Yiğit Ö., yolumu keserek benden sürekli haraç istiyor. Önceleri korkudan bir kaç kez verdi. Alışkanlık hale getirince bende para vermedim. Bir gün beni takip etmişler. Eve girdikten sonra evimi bastılar. Kapıyı kırıp içeri girdiler. Tekme yumruk vurup sopalarla dövdüler. Yaklaşık 25 dakika boyunca beni darp ettiler. Daha sonra cuzdanımda bulunan bir miktar parayı alıp gittiler. Günlerce hastanede kaldım. Burum ve kolum kırıldı. Kafa tasında ağır darp izleri var. Beni tanınmayacak şekilde dövdüler' dedi.

TUTUKLANMALARI İÇİN ÖLMEM Mİ GEREKİYOR

Yediği dayaktan sonra şikayette bulunduğunu belirten Cüneyt Açıkgöz, 'Jandarma soruşturmayı yürüttü. Evimi basan, 25 dakika boyunca sert cisim, tekme tokat dövenler serbest bırakıldı. Şimdi korkudan köyüme ve evime gidemiyorum. Kolum ve burnum kırık. Kafa tasnda ağır darbeler var. İşe de gidemiyorum. Beni dövenler dışarda elini kolunu sallayarak gezdiği için Menderes Kaymakamlığı'ndan yardım istedim. Kaymakamlık beni devlet koruma evine yerleştirdi. Beni bu hale getirenlerin tutuklanması için ölmem mi gerekiyor' diyerek tepkisini dile getirdi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.