Harbiye Açıkhava'da siyah beyaz gece

Harbiye Açıkhava'da siyah beyaz gece

Aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Hakan Altun, Poll Production organizasyonuyla Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında önceki gün Harbiye Açık Hava Sahnesi’ndeydi.

Yaptığı sahne programları ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran Altun, Beşiktaş sevgisini sahneye taşıdı. Siyah gece, Altun’un bembeyaz kıyafeti, beyaz gülleri ve 6 bin kişinin telefon ışıkları ile aydınlandı. Sanatçının sahneye çıkmasıyla Açık Hava bir anda ateş böceklerine büründü. 

HEM ÇALDI, HEM SÖYLEDİ!

Konserin ikinci yarısını baştan aşağı siyah bir kıyafetle yapan Hakan Altun, ud performansı ile dinleyicileri mest etti. Geçmişten bugüne klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini de seslendiren sanatçı, müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. 

İLK SOLO HARBİYE KONSERİ

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hakan Altun ‘İlk defa Harbiye’de yalnız şarkı söyleyeceğim. Daha önceki yıllarda Cengiz Kurtoğlu, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici ile projelerimiz olmuştu. Şuan ilk olduğu için tabii ki de onun heyecanı var üzerimde. Harbiye’nin ismi çocukluğumuzdan beri çok büyük bir platform olarak geçtiği için, burası bizim için çok önemli bir sahne’ diyerek duygularını ifade etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.