Harmandalı Cemevi'nde kaba inşaat tamamlandı: 'Hepinizin desteğine ihtiyaç var'

Harmandalı Cemevi'nde kaba inşaat tamamlandı: 'Hepinizin desteğine ihtiyaç var'

Çiğli Belediyesi, kaba inşaatı bitmek üzere olan Harmandalı Cemeviyle ilgili bir video paylaştı. Cem Vakfı Harmandalı Şube Başkanı Lütfü Çevik videoda vatandaşlara bir çağrıda bulundu.

MEDYA EGE - 2019 yılında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katılımıyla temelleri atılan Harmandalı Cemevi'nin kaba inşaatı bitmek üzere.

732ed4c9-f001-4437-8560-42c38128937d.jpg

Konuya ilişkin bilgilendirici bir vido paylaşan Çiğli Belediyesi, "Harmandalı halkının uzun yıllardan sonra yeni Cemevine kavuşabilmesi için hepinizin desteğine ihtiyaç var." ifadelerine yer verdi.

Videoda konuşma yapan Cem Vakfı Harmandalı Şube Başkanı Lütfü Çevik, "Buranın tapusu alınanı 17 yıl oldu. Bundan 4 yıl önce de temel atma töreni düzenlendi. Baya bir ara verildi ama gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız gerek Çiğli Belediye Başkanımız bizlerle birlikte el ele vererek binamızın yapımı için uğraştılar. Ben buradan bütün canlarıma sesleniyorum, bu konuda duyarlı olan Harmandalı'nda Cemevi isteyen bütün vatandaşlarımızın yardımını bekliyoruz. İnce işleri kalan binamızda değerli iş insanlarının da katkı koyacağına inanıyorum. Başkanlarımıza her şey için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullanarak vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.