Harry Potter'ın 5 Yeni Filmi Geliyor

Harry Potter'ın 5 Yeni Filmi Geliyor

Harr Potter sevenler için müjdeli haber...

Harry Potter hayranlarına müjde; 5 yeni film geliyor Dünya genelinde izlenme rekorları kıran Harry Potter serisindeki yaratıkların konu edildiği ‘Fantastik Canavarlar' serisinde 5 film olacağı belirtildi. Serinin fragmanı da dün izleyiciyle buluştu. Harry Potter sersinin yazarı İngiliz yazar J. K. Rowling'den Potterhead'ler için sevindirici bir haber geldi.
 
Reuters'ın aktardığına göre dün İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen bir hayran etkinliğinde konuşan Rowling, Potter'ın dünyasındaki fantastik yaratıkları konu aldığı ‘Fantastik Canavarlar' kitabından uyarlanacak seride, daha önce duyurulduğundan daha fazla film olacağını söyledi.

Gelecek film Harry Potter evreninden bağımsız olmayacak fakat, Harry’nin yaşadığı yıldan 70 yıl öncesini anlatıyor olacak. Harry Potter serisinin herhangi bir şekilde öncesi veya sonrası olmayan film sadece evreni genişletip yeni bilgiler sunacak. Fantastik canavarlarla dolup taşan bir Indiana Jones filmi olup olmayacağı merak edilen film, hayranları da büyük beklentiye sokmuş durumda. Kitabı derleyen büyücünün anılarının çekilmesi muhtemelen olan filmin kitabı aşağı yukarı 30 sayfa. Üçlemede her yaratığı görür müyüz bilinmez ama fantastik canavarlara doyacağımız kesin. Böyle bir atılımın daha sonra bir Quidditch filmi için kapı aralamış olması ise hayranları oldukça umutlandırmış durumda. Canavarları yakaladıktan sonra adam akıllı bir Quidditch turnuvası seyretmemek için bir sebep yok gibi duruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.