Harun Cici’den Üniversite Ögrencilerine Saç Tasarımı

Harun Cici’den Üniversite Ögrencilerine Saç Tasarımı

Üniversitesi moda tarsım 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı moda tasarımında öğrenciler hünerlerini konuştururken mankenlerin saç tasarımını dünyaca ünlü saç tasarım uzmanı Harun Cici yaptı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi moda tarsım 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı moda tasarımında öğrenciler hünerlerini konuştururken mankenlerin saç tasarımını dünyaca ünlü saç tasarım uzmanı Harun Cici yaptı.

Ünlü modacıları aratmayan tasarımıyla parmak ısırtan Müge Korkmaz mezuniyet projesiyle birlikte erkek giyimi üzerine ilgisinin daha fazla olduğunu ve ileride bu alanda kariyer yapmak istediğinin farkına vardığını anlatarak şöyle dedi: “Erkek giyimini klasik terzilik gelenekleriyle küçük detayları harmanlayarak farklı bir noktaya getirmek üzerine yazdığım tezim bu konuya eğilmem gerektiğini bir kez daha göstermiş oldum.”. Koleksiyonun çıkış noktasının hepimizin hayatındaki özel bir zamanı özel bir duyguyu özel birini hatırlatan kokuların oluşturduğunu anlatan Korkmaz, şunları söyledi: “Yıllar geçsede hatırası bizimle kalır vebir kadın bir erkek arasındaki özel bağı anımsatan kokular ele alınmıştır. Onları nasıl etkilediği ve neler anımsattığı yansıtılmıştır. Duygu krmaşaları ve heyecnı ifade etmek için yumuşak tutumlu ve parlak kumaşlar kullanırken shibari gibi kumaş yapım tekniklerinden yardım alınmıştır.”.

1329760 Cici’nin tasarımları mankenlerle sergiledikleri koleksiyonu harmanlayarak  adeta saçlarla giyimi bütünleştirdi.  Moda gösterisinde görev alan mankenler ise şu şekilde sıralandı: Emre Aydın, Oğuzhan  Öcek, Berkay Sayık, Doğukan Kaan Gökçen, Burak Sönmez, Tuğba Köse, Gizem Emdi, Sevcan Demirkaya,  Nuride Turan, Selda Sönmez, Merve Dirik.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.