Hasan Arslan: ''İşleri Kaos Çıkartmak''

Hasan Arslan: ''İşleri Kaos Çıkartmak''

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ak Parti'den gelen eleştirileri sert yanıtladı.

Çiğli Belediyesi Denetim Komisyonu Raporu’nun tamamlanmasının ardından basın toplantısı düzenleyen komisyon üyesi Mesut Demirkaya, rapordan örnekler vererek, 2014 yılında 3,5 milyon TL olan bütçe açığını 2015 yılında 21­22 milyon TL’lik çıktığını söyledi. Belediye adına yapılan mal ve hizmet alımlarının piyasa fiyatının üzerinde olduğunu anlatan Demirkaya, “Belediye başkanı gerekeni yapmazsa Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız” dedi. Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Hasan Arslan, katıldığı televizyon programında AK Parti cephesinden gelen eleştirilere ve ithamlara sert yanıt verdi. Arslan, şunları söyledi;

KOMİK İTHAMLAR

"Ne kadar komik ithamalarda bulunuyorlar. Sözü geçen çimento olayı 2014'ün sonunda ihale ediliyor. İhaleye bir tek firma katılıyor. İhale firmada kalıyor. İptal edilme gerekçesi olmuyor. Belirlenen fiyata yaklaşık bir teklif. Malzeme alınıyor. Bunun üzerinden belediyeyi suçluyorlar. Peki 2015 yılında alınan çimentolar var doğrudan teminle bunları neden açıklamıyorlar. İhaleyle alınan bir şeye karışamayız. İhaleye fitne fesat karıştırmak CHP'li başkanların görevi değil. Karışırsak yargılanırız. 'İhaleye 3 firma katılmış' diyerek yalan söylüyorlar.

İŞLERİ GÜÇLERİ KAOS YARATMAK

Bunlar Çiğli'nin belediye meclis üyeleri...Bir kere Çiğli meclis üyeleri ama halk için bir şey yapmıyorlar. İşleri güçleri kaos yaratmak,yapılacak işleri sabote etmek...ÇİBEL'e teminat mektubu alınacak. Belediye hakim ortaksa kefil olur. Biz meclisten karar çıkardık. AKP'liler mahkemeye başvurdular iptal etmek için... Tokat gibi yanıt oldu onlara mahkeme yürütmeyi durdurmadı geçerli kıldı.

ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Bunlar Çiğli'nin meclis üyesi mi başka yerin mi meclis üyesi mi? Çiğli'nin pastacılık aşçılık gibi kursaları var. Malzeme alınacak tabi...Kimyon diye soruyorlar...Soruyorum aile hayatı yaşamamış mı? Aşçılık kursunda pastacılık kursunda ne kullanılır. 'Çamur atalım izi kalsın' mantığındalar.

image1100 (2)

SGK'YI ÜSTÜMÜZE SALDILAR

SGK'yı üstümüze saldılar. SGK belediyenin gayrimenkullerini ipotokledi bunların çağrılarıyla...Bugün yine SGK gelsin diyorlar. SGK yardımcı olacağına neler yapıyor. Mülkümüz var 2014 yılında 4 milyon 700 bin liraya satın alacaktı Büyükşehir...SGK, şerh var diye karara karşı çıktı. Alanı kamulaştıracağım diyor şimdi...Fiyat olarak 1 milyon diyor. Bunlar Çiğli'ye kötülük yapmak istiyorlar.

40 BİN OYLA KAZANACAĞIM

Çiğli Belediyesi iyi gidiyor. Vergi dairesine, işçisine ödeme yapıyor. Habire iyi şeyler yapıyoruz. 25 bin oyla seçimi aldım ya bunlar korkuyor. Böyle giderse 50 bin oyla alacak diyorlar. Evet alacağım. Nasip olursa yeniden aday gösterilirsem ki gösterilme ihtimalim çok yüksek en az 40 bin oyla kazanacağım.

GELSİNLER GEZDİREYİM

Çiğli'de 92'den beri bir şey yapılmamış diyorlar. Gelsin baksın. Spor salonu yaptık. 15 park yaptık. Pelikan Kafe, 75. Yıl Kafe gelsinler gezdireyim. Çiğlileri kandırmak adına basın toplantısı yapmışlar. Gelsinler binsinler arabaya gezdireyim.

ÇÖP İÇİN NE YAPIYORLAR

Onlara soruyorum. Çöpün Çiğli'den kalkması için ne yapıyorlar. İşleri güçleri el kol bağlamak. Sorun yaratmak. Ne yaparsanız yapın biz başarılı olacağız. 35 yıllık iş adamıyım. Beni eleştirenler ne iş yapıyorlarmış geçmişlerini araştıralım. Mesut Demirkaya bıraksın işini gelsin belediyeye alalım. İş olsun diye kendi belediyesini eleştirmek doğru değil. Biz dürüst şekilde yöneticilik yapıyoruz. Gitsinler beni, Çiğli halkına sortsunlar."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.