Ahmet Can Çelik vekillik için yola çıktı

Ahmet Can Çelik vekillik için yola çıktı

AK Parti Menemen İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Can Çelik, geçtiğimiz günlerde genel seçimlerde 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurmuştu. Görevinden istifa eden Çelik, partililerle son kez bir araya gelerek herkese teşekkür etti.

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, ilçede yapılan toplantıda milletvekili aday adaylığı öncesi parti teşkilatı ile son kez bir araya geldi. İlçe teşkilatı tarafından kendisine çiçek takdim edilen Çelik, mutluluğunu dile getirdi.

Partililere hitaben kısa bir konuşmada yapan Çelik, "Bu yol çok kutlu bir yol. Ne kadar mutlu olduğumu ifade etsem gerçekten çok az. Çünkü bu teşkilatı önceki dönem ilçe başkanlarımın çok çalıştıklarını ve çok yorulduklarını bilerek devraldık. Çok şükür ki yine onların önerileriyle, o kurmuş olduğumuz istişarelerle, birlikte bir şeyler yaparak Menemen Belediyemizi aldık. Yine çok şükür ki Cumhurbaşkanımız getirdik. Şimdi de yine o kutlu yolda, milletvekilliği aday adaylığı için gidiyoruz. Sizlere ne kadar minnet ve şükranlarımı sunsam azdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

4ac0890e-c1db-44d7-be38-4a41d64080ce.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.