Hasan Karabağ ve Kemal Karataş hakkında flaş disiplin kararları

Hasan Karabağ ve Kemal Karataş hakkında flaş disiplin kararları

CHP İzmir’de Bayraklı Belediye Eski Başkanı Hasan Karabağ ve İl Eski Başkanı Kemal Karataş hakkında, il yönetimi flaş disiplin kararlarına imza attı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu yaklaşık 3 saatlik toplantının ardından çok konuşulacak kararların altına imza attı. Bayraklı eski Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın belediye başkanlığı döneminde yaptığı açıklamalar nedeniyle CHP Bayraklı İlçe yönetimi kesin ihraç istemiyle disipline gönderilmesini istemişti. İl yönetimi bu konuyla ilgili karar verdi.

KARABAĞ’IN DOSYASI GENEL MERKEZE TAŞINIYOR

Eski Başkan Karabağ’ın, parti tüzüğüne aykırı hareket ettiği iddia edildiği dönemde belediye başkanı olması nedeniyle il yönetimi dosyayı genel merkeze gönderme kararı aldı.

Böyle bir süreçle ilk kez karşılaşıldığı öğrenildi.

KARATAŞ KESİN İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİN KURULUNA GÖNDERİLECEK

Üyesi olduğu Urla’dan gelen dosya göz önünde bulundurularak, CHP İzmir eski İl Başkanı Kemal Karataş’ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verildi. Karataş’ın, sosyal medya üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başta olmak üzere parti yöneticilerine yaptığı ‘hakaret içeren’ paylaşımları gerekçe gösterilmesiyle partinin böyle bir yol izlediği açıklandı.

YENİ İL BİNASI İÇİN HAREKETE GEÇİLECEK

CHP İzmir yeni il binası için harekete geçti. Toplantıda alınan karar doğrultusunda il yönetimindeki Azmi Kumova, Leman Tunus, Çetin Özdemir, Adnan Alabay, Mert onur Uzar’dan oluşan bir komisyon kurulacak. Komisyonun, parti içinde uzun süredir konuşulan yeni il binası arayışında olacağı ve bu konudaki teklifleri değerlendirerek bir rapor hazırlayacağı açıklandı.

YÖNETİMDE REVİZYON

Toplantıda Başkan Yücel, görev değişikliği hakkında il yönetimine bilgi verdi. 2. Bölge Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner yerine Sevim köz görevlendirildi. Coşkuner Menemen ve Çiğli'den Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak devam edecek.

Öte yandan Buca ilçe üyesi Oktay Gökdemir in sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili gelen şikayet dilekçelerinin araştırılması için komisyon kuruldu. Komisyon paylaşımları inceleyecek ve Gökdemir'i ifadeye çağıracak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum