Hasan Mert Özcan Can Radyo’nun sorularını yanıtladı!

Hasan Mert Özcan Can Radyo’nun sorularını yanıtladı!

CHP Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan Can Radyo’nun “Birol Soylu ile 10. Köy” adlı programa canlı yayın konuğu oldu. CHP Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan Birol Soylu’nun sorularını yanıtladı.

Çiğli’nin yeni belediyecilik anlayışı nasıl etkili oldu sorusuna CHP Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan “Utku Başkan,  18 yaşından beri örgüt tecrübesi olan biri. Eğitimli, yetenekli, vizyon sahibi bir arkadaşımız. Sadece CHP’den değil diğer partilerden de sempatizan topladı. Çiğli’deki başarı  sadece ilçe başkanının değil örgütün başarısı” şekline yanıt verdi.

Seçimlerde hedeflenen başarı yakalandı mı?

“Başarıda ittifaklarda söz konusu. Diğer partilerden de destek vardı, İyi parti ile güzel çalışmalara imza attık.  Benim hedefim yüzde 70’ti ancak yüzde 62 oy aldık. Elbette küçümsenmeyecek bir oy aldık. Bu yüzden gelecek seçimlerde bu yüzde 62’ yi yüzde 75’lere çıkaracağız.”

b5a1927a-0e90-435e-8155-73b7c4a2888a.jpg

İlçe başkanlığına tekrar aday mısınız?

“İlçe başkanları elbette doğal adaydır.  Ancak örgüt görüşleri de çok önemlidir.  İlk kez burada açıklıyorum evet ben adayım. Örgütün desteğini alarak gelmek çok önemli. Gençleri yönetime kazandırmak da önemli bunu için adayım.”

Başkan olduğunuzda, 2 yıllık süreçte neler yapacaksınız? Vaatleriniz nelerdir?

“Yerel seçimlerde yakaladığımız başarıyı CHP’nin iktidar olması için çok çalışacağız. Halkın kalbine gireceğiz, hep sokakta olacağım. 14 aydır işimi bir kenera bıraktım, CHP ilk işim oldu. Tek hedefim CHP’nin iktidar olması. Çiğli de kardeşiliği sağlayacağız. Asla insanları ayırmayacağız. Gençlere çağrı yapıp gelin birlikte olalım diyeceğim, biz onlara sahip çıkarsak iktidarı kazanacağımızı düşünüyorum. Utku Başkan’la eşit hizmet anlayışı içinde birlikte çalışacağız. 11 bin üyemiz var hepsini güncelleyeceğiz. Hepsini tek tek ziyaret edeceğiz. Partiye oy veren vermeyen sandığa giden gitmeyen herkesi rapor edeceğiz. Güncellemekten kastım buydu. Çiğli’de delegasyon önemli. Her 2-3 ayda bir toplantı yapacağım.”

Utku Gümrükçü bütün muhalefeti birleştirmişe benziyor. Muhalefet yarış dışı kaldı. Peki bu konuda yorumun varmı?

“Hepsi partilimiz, hepsini kucaklayacağız, hepsi kardeşimiz, aday arkadaşlar çıkablilir partiyi öne çıkaracak herkesin arkasındayız.”

a6771e3c-446c-451e-bd29-4005a04f457f.jpg

İlçe kongrelerinden sonra İl Kongrelerini değerlendirebilirmiyiz.

“Mevcut il başkanımız sevgi dilini kullanan İzmir’e yakışır bir siyeset üslübuna sahip. Genel başkanımızın ve parti yönetiminin çıkabilcek diğer adaylarla ortak bir yol bulunur. CHP’ye yakışır bir yarış olacağına inanıyorum . Herkese başarılar diliyorum.”

Bir kenti kent yapan etkenlerin başına spor geliyor. Son zamanlarda Çiğli Belediyespor rüzgarı esiyor, Çiğli’ye bir hareketllik getirdi. Çiğli Belediyespor’un başarısından söz edelim, bu başarıyı neye bağlıyorsunuz?

“Çiğli Belediyespor’un yöneticileri sporu bilen, o kadamede görev almış arkadaşların etkisi çok büyük. Çiğli Belediyespor’da oluşturulan kaliteli yapı bu işe inanmak, inanan arkadaşların gece gündüz çalışması, tesislerin bakımı onarımı, futboldan anlayan arkadaşların yönetici olması, transfer aşamasında doğru tercihler, sürecin devamında taraftarın da takıma sahip çıkması, Belediye Başkanı’ndan tutunda taraftara kadar herkesin başarısıdır.”

Sevgi dili kardeşlik dili, kavga etmeyi sevmem yapım gereği, ağır ithamlarda bulunmuyorum diyen CHP Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan, "Medeni şekilde konuşurum, gerektiğinde hatam varsa çocuğumdan da özür dilerim, hatası varsa çocuğumdan da özür beklerim. 15 aralıkta Çiğli’yi, İzmiri kongreye bekliyorum. Kim çıkarsa çıksın elinden tutup birlikte yürüyeceğiz. Herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.