Hasan Muçay Sergisi, 30 Mart'a uzatıldı

Hasan Muçay Sergisi, 30 Mart'a uzatıldı

Ressam Hasan Muçay, renklerle hayat verdiği ağaçlarını Point Bornova’da sergiliyor. İzmirlilerin ilgi gösterdiği sergi 30 Mart'a kadar uzatıldı.

Ressam Hasan Muçay, 9. kişisel sergisini Point Bornova'da izleyicilere sundu. Usta ressam Hasan Muçay, sergiye olan ilgiden çok mutlu.

Muçay'ın 300’e yakın eserinin yer aldığı sergide tabloların yanı sıra kütük üzerine resmedilmiş akrilik eserler en çok dikkat çekenler arasında yer alıyor.

h6.jpg

Aynı zamanda baş semazen olan Hasan Muçay'ınn resim sergisindeki semazen gösterisi de ilgi ile karşılandı.

h9.jpg

Sergiye ilişkin konuşan Hasan Muçay, ”Sanatla Yaşayan Ağaçlar, benim 9. kişisel sergim. Bugüne kadar düzenlemiş olduğum hiçbir sergim bu kadar yoğun ilgi görmemişti. Nedeni ise doğaya olan sevgim, saygımı ağaç kütükleri üzerine yaptığım resimlerle edebi bir hatıraya dönüştürmem. Gördüğüm bu yoğun ilgi beni heyecanlandırdı” dedi.

h78.jpg

Sergiyi ziyaret edenler arasında İzmirli sevilen sanatçı Mikrop lakaplı Hikmet Durmuş, Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği Başkanı Ayla Taşdelen ve ekibi, TRT sanatçıları Güldehen Marmara, Selçuk Gönüldaş, Buca Protestan Kilisesi Baptisti Ertan Çevik, Siyasetçi ve işadamı Ahmet Selik, Sanatçı Ömer Faruk Özcan, Siyasetçi Suat Nezir, Sanat Kıbrıs Gazetesi İzmir temsilcisi Levent Süer, Mine Süer, STK gönüllüsü Beşir Tunç, Mardin Tanıtım Derneği İzmir başkanı Beşir Çoban yer aldı.

Sergi yoğun ilgi üzerine 30 Mart'a kadar uzatıldı.

h2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.