Hasbro ile Çocuklar Çok Eğlenecek!

Hasbro ile Çocuklar Çok Eğlenecek!

Hasbro’nun birbirinden eğlenceli oyunları Kasım ayında Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak.  16-24 Kasım tarihlerinde saat 12.00 – 19.00 arasında başlayacak seanslarla çocuk ziyaretçiler keyifli aktiviteler gerçekleştirecekler.

Birbirinden renkli aktivitelerin yer alacağı “Hasbro Gaming Area” lisanslı çocuk etkinliğinde çocuklar ara tatillerini dopdolu geçirecekler. Okulların ara dönem tatiline girmesiyle birlikte 16-24 Kasım tarihlerinde 12.00 – 19.00 saatleri arasında yapılacak seanslarda çocuklar Agora Alışveriş Merkezi’nde buluşarak birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirecek, şarkılarla dans edecek ve hatıra fotoğrafı çektirecekler. 

Ayrıca, ücretsiz olarak düzenlenecek Hasbro Gaming Area etkinliğinde, 4 muhteşem oyunu özel bir alanda toplayarak, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlencenin kapılarını açılacak. Monopoly Junior, Operation, Guess Who? ve Connect4 oyunlarıyla ziyaretçiler şans, eğlence, bilgi, yetenek ve dikkatlerini kullanarak eğlencenin yeni boyutuna adım atacak. Kutu oyunlarından en sevilen 4 oyunu bir arada bulacak ziyaretçilerimiz 9 gün boyunca eğlenceye doyacak.

Agora Çocuk Kulübü Kasım Ayında Minikleri Bekliyor!

Agora Çocuk Kulübü, her hafta sonu Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen atölyelerde, çocuklarımızın kendi başlarına veya aileleriyle beraber kaliteli zaman geçirebilecekleri, el becerilerini geliştirebilecekleri, görsel ve işitsel zekayı artıcı, düşünme becerileri sağlayan aktivitelerle çocuklarımızı çabalayan, sorgulayan, yaratıcı ve mutlu yetiştirilmesine katkıda bulunabilmektedir. Bireysel ve takım halindeki çalışmalarda eğlenerek öğretmeyi hedefleyen atölyelere tüm çocuklarımız davetlidir. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.