Hastane önündeki silahlı çatışmada 2 şüpheliye gözaltı

Hastane önündeki silahlı çatışmada 2 şüpheliye gözaltı

Çiğli’de bulunan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde, bir grup tarafından husumetlileri oldukları ile sürülen şahıslara yönelik meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Çiğli Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen kavgadan kaynaklı husumetli olan T.K. ile K.A. ve H.H. isimli şahıslar, mahallelerinde karşılaştı. Yaşanan silahlı kovalamaca sonucu bir markete girerken bu sırada yaşanan çatışmada olayla ilgisi olmayan market çalışanı N.T. silahla yaralandı. Yaralı N.T., T.K. ve yakınları tarafından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, olayı gerçekleştiren K.A. ve H.H. ise motosiklet ile hastaneye gelerek olayın karşı tarafıyla burada da silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada T.K.’nin babası muhtar D.A.K. yaralandı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Olay günü hastanede görevli polis ve bekçiler silah kullanarak olaya müdahale etti ancak şüpheliler hastaneden kaçtı. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen K.A. ve H.H.'yi yakaladı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.