HASTANELERDE VİRÜS TESTİ KUYRUĞU!

HASTANELERDE VİRÜS TESTİ KUYRUĞU!

Korona virüsün yeni versiyonu Omicron Türkiye’de kendisini hızla göstermeye başladı. Havaların soğumasıyla birlikte virüse yakalanan veya yakalandığını düşünen insanlar hastanelerin acil servislerindeki test bölümlerinde kuyruklar oluşturmaya başladı.

Medya Ege- Dünya’da hızla yayılan Korona Virüs’ün yeni ve en hızlı versiyonu Omicron versiyonu Türkiye’de de çok hızla yayılmaya devam ediyor. Türkiye’de gülük vaka sayısı 70 binlere çıkarken, havaların soğumaya başlamasıyla, virüse yakalananların sayısında ciddi şekilde artışlar görünmeye devam ediyor.

3544fff0-6dc7-416c-ae92-9db6bbcbc03f.jpg

Bilim insanları soğuk havalarda insanları kapalı yerlerde kalma süresinin çoğalmasına bağlı olarak virüsün yayılma hızının da arttığına dikkat çekerken, maske, temizlik kurallarına uyulmasına rağmen mesafe kuralı hiç sayıldığı içinde virüsün beklenenden daha fazla hızla yayıldığını belirtiyorlar.

f50fbbc5-79c9-4a47-867b-eb3d0b7749ea.jpg

İzmir’de virüsün yayılma hızı en fazla artan iller arasına girince, virüse yakalandığı endişesi içinde olan ve bir takım belirtileri kendilerinde hisseden insanlar test yaptırmak için hastanelere akın ettiler. Virüslü olmaları ihtimali tehlikesi nedeniyle hastanenin içine tek tek alınan insanlar, acil servislerde test yapılan bölümlerin kapılarında uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.