Hastaneye silahlı saldırı! Ünlü doktor hayatını kaybetti

Hastaneye silahlı saldırı! Ünlü doktor hayatını kaybetti

Eski hastası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

İstanbul Bahçelievler’de bulunan özel bir hastanede çalışan Psikiyatri Uzmanı Fikret Hacıosman, eski hastası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Şüpheli ise olaydan kısa süre sonra silahıyla yakalandı.

İddiaya göre, Psikiyatri Uzmanı Fikret Hacıosman ile hastaneye gelen eski hastası tartıştı. Tartışma sonucu şüpheli şahıs hastane içinde uzman doktoru silahla vurarak öldürdü. Olay sonrası ağır yaralanan Hacıosman'a ilk müdahaleyi hastanedeki meslektaşları yaptı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi olaydan kısa süre sonra silahıyla birlikte yakaladı.

Olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.  

Doktoru vuran saldırgan polis operasyonuyla yakalandı

Bahçelievler'de özel bir hastanede Psikiyatri Uzmanı Fikret Hacıosman'ı vurarak kaçan saldırgan Serhat T., Esenler'de polis tarafından yakalandı. 

Bahçelievler'de özel bir hastanede meydana gelen olayda saldırgan Serhat T. , psikolojik sorunları sebebiyle Mart ayından beri tedavi gördüğü hastaneye geldi. Zanlı Serhat T., yanında getirdiği silahla Doktoru Fikret Hacıosman'ı odasında vurdu. 

Olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda Esenler Kazım Karabekir Mahllesi'nde bir adresi tespit etti. Zanlının bir akrabasının evinde olduğunu belirleyen polis, ev çevresinde güvenlik tedbirleri aldı. Polisin eve girmek istemesi üzerine şahıs, evdeki insanları rehin almaya çalıştı. Esenler ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri VE müzakereci polislerin çabalarıyla şahıs ikna olarak silahını dışarıya attı. Eve giren ekipler zanlıyı gözaltına alarak karakola götürdü.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.