Başkan Soyer’den İnce’ye ‘afiş’ yanıtı

Başkan Soyer’den İnce’ye ‘afiş’ yanıtı

‘Hatırlatayım! Ben İzmir’in seçilmiş başkanıyım’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisine, “Sen kimsin! Bizim afişlerini sökmüşsün. Sen kiminle dans ettiğini bilmiyorsun” diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye sert çıktı. Soyer, “Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz, gelecek için umut kırıcı olduğu kadar aydınlatıcı da oldu” dedi.

Soyer’den İnce’ye ‘afiş’ yanıtı: ‘Hatırlatayım! Ben İzmir’in seçilmiş başkanıyım’

Sosyal medyadan açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Memleket Partisi Muharrem İnce’yle ilgili şunları söyledi:

“Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir.

Kongrenizi düzenlediğiniz salonu da belediyemiz tahsis etti, kamu yapıları dışında afişlerinizin asılmasına da belediyemiz izin verdi. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz, gelecek için umut kırıcı olduğu kadar aydınlatıcı da oldu”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.