Havagazı Fabrikasında Bağımsız Gazetecilik Zirvesi yapılacak

Havagazı Fabrikasında Bağımsız Gazetecilik Zirvesi yapılacak

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 3 yıldır yürüttüğü ‘Güçlü Gazeteci, Özgür Medya’ programı kapanış zirvesi atölye çalışması gerçekleştirilecek

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) iş birliği ile yürütülen Güçlü Gazeteci Özgür Medya Programı’nın son 3 yıllık proje döneminin kapanışını ‘Türkiye’de ve Avrupa Birliği’nde Bağımsız Gazeteci Olmak’ konulu uluslararası bir çalıştay ile yapılacak. 3 Eylül Cumartesi günü Tarihi Havagazı Uluslararası Basın Merkezi’nde gerçekleşecek programda, İzmir medya temsilcileri ve yabancı gazeteciler yer alacak.

ÖNEMLİ İSİMLER KONUŞACAK

Bağımsız gazeteciliğin dünyadaki örneklerini ve deneyimlerini yurt dışından çalıştay için özel olarak davet edilen Stelyo Berbarakis, Alexandra Enberg paylaşırken, dünya genelinde bağımsız gazetecilere destek olmak için çalışan Article 19 Platformu temsilcisi Suay Boulougouris de Türk gazetecilere sağladıkları destekleri anlatacak. Çalıştay gazeteci Prof. Dr. Doğan Tılıç’ın düzenleyeceği atölye çalışması ile bitecek.

60 kişilik sınırlı bir katılımcı sayısının olacağı çalıştay saat 10.00-16.00 arası devam edecek.

unnamed-5-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.