Havuzlarda yeni trend Epoksi!

Havuzlarda yeni trend Epoksi!

İzmirli genç girişimci Ayen Yapı İnşaat Yönetimi Kurulu Başkanı Kimyager Aytaç Aksoy, otel, villa ve yazlıklardaki havuzlarda yeni trendin, sağlık, görsellik ve dayanıklılık açısından artı verim sağlayan Epoksi uygulaması olduğunu belirtti.

Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak değişen yaşam tarzlarının içine Havuz Epoksi’de girmeyi başardı. İzmirli genç girişimci Ayen Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kimyager Aytaç Aksoy, son yıllarda var olan veya yeni yapılan havuzlar Epoksi’nin tercih edildiğini, tercih edilmesinin de birçok nedeni olduğunu belirtti.

havuz-epoksi-kaplama.jpg

‘EPOKSİ’ HAVUZLARI SUYA DAYANIKLI HALE GETİRİYOR!

Ayen Yapı olarak otellerin, lüks villaların ve yazlık sitelerin ortak kullanımlı havuzlarında Epoksi sistemini önerdiklerini ve bunun avantajlarını kullanıcılara birebir anlattıklarını, örneklerini gösterdiklerini belirten Kimyager Aksoy, “Havuz yalıtımı Epoksi işlemi, yüksek kaliteli Epoksi reçinelerin havuz yüzeyine uygulanmasıyla gerçekleştirilen bir kaplama işlemidir. Bu işlem, havuzun suya dayanıklı hale getirilmesini sağlar ve su sızıntılarını engelliyor. Epoksi kaplama, havuzun dayanıklılığını artırırken estetik bir görünüm de sunuyor" dedi.

HAVUZLARDA ‘EPOKSİ’NİN AVANTAJLARI SAYMAKLA BİTMİYOR!

Epoksinin uygulanan havuzlardaki avantajların saymakla bitmediğini belirten Aksoy, “Birincisi su geçirmezlik. Havuz yalıtımı Epoksi işlemi, havuzun su geçirmez hale gelmesini sağlar. Epoksi kaplama, su sızıntılarını önler ve havuzun uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu, hem havuzun dayanıklılığını artırır hem de su kaynaklı sorunları en aza indirir. İkincisi kimyasal direnç. Epoksi kaplama, havuzun kimyasallara dayanıklı hale gelmesini sağlar. Havuzlarda kullanılan dezenfektanlar, pH düzenleyiciler ve diğer kimyasallar havuz yüzeyine zarar verebilir. Ancak, havuz yalıtımı epoksi işlemi, bu etkilere karşı dirençli bir bariyer oluşturarak havuzun korunmasını sağlar. Üçüncüsü dayanıklılık. Epoksi kaplama, havuzun dayanıklılığını artırır. Çatlaklara, çizilmelere ve aşınmalara karşı direnç gösterir. Bu, havuzun uzun süre kullanılabilir ve dayanıklı olmasını sağlar. Dördüncüsü estetik görünüm. Havuz yalıtımı epoksi işlemi, havuzun estetik görünümünü iyileştirir. Farklı renk ve desen seçenekleri sunarak havuza tarz ve karakter katar. Ayrıca, pürüzsüz ve parlak bir yüzey oluşturarak havuzun çekiciliğini artırır. Son ve belki de en önemlisi havuzlarda kolay ve düşük maliyetli bakım. Epoksi kaplama, düşük bakım gerektiren bir seçenektir. Toz, kir ve lekeler kolayca temizlenir. Ayrıca, havuzun yüzeyini pürüzsüz ve kaygan hale getirerek bakım sürecini kolaylaştırır” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.