"Hayalimdeki Şehir" kampı, gençleri bir araya getirdi

"Hayalimdeki Şehir" kampı, gençleri bir araya getirdi

Çiğli Belediyesi Avrupa Birliği Ofisi'nin katkılarıyla yürütülen "Kentime Değer Projesi" kapsamında gençler, "Hayalimdeki Şehir" kampında bir araya geldiler.

Nilda Altın Okay- Çiğli Belediyesi Avrupa Birliği Ofisi'nin Dört Mevsim Derneği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sürdürülebilir Kentler Gelişim Ağı İzmir Kurulu ve Toy Gençlik Derneği iş birliği ile yürüttüğü "Kentime Değer Projesi" kapsamında bir araya gelen gençler, "Hayalimdeki Şehir" kampında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Şirince Tiyatro Medresesi’nde geniş katılım ile düzenlenen kampta, eğitim ve fikir forumları yapıldı.

fst6cbwxiae5fye.jpg

Çiğli Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "AB ofisimizin, Dört Mevsim Derneği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sürdürülebilir Kentler Gelişim Ağı İzmir Kurulu ve Toy Gençlik Derneği ile ortaklaşa yürüttüğü "Kentime Değer Projesi" kapsamında geçlerimiz bir araya geldi. Bu proje kapsamında "Hayalimdeki Şehir" kampı Şirince Tiyatro Medresesi’nde geniş katılımla, eğitim ve fikir forumlarıyla gerçekleştirildi." ifadelerine yer verildi.

fst6cbox0aiki2t.jpg

fst6cbvwuaazw-o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.