Hayatı Emniyetle Pedalla Projesi Foça'da Start Aldı

Hayatı Emniyetle Pedalla Projesi Foça'da Start Aldı

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın katılımıyla...

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın “Polisin halkın arasında suçla ve suçlularla mücadeleyi sokakta birebir sıcak temasla yapılmasının önemi, önceliğimiz olmalıdır” sloganından hareketle “Hayatı Emniyetle Pedalla” Projesi kapsamında Foça'da mülki personel ve emniyet mensuplarının katılımı ile daire müdürlüğü personeline bisiklet dağıtıldı.

İlçe emniyet müdürlüğünde yapılan saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından kürsüye gelen İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın proje hakkında bilgi verdi Foça gibi doğal ortamda eksoz kirliliği yaratmaması , pratik olması konusunda bilgilendirdi. Müdür Aşkın Foça ,Foça Kaymakamı Ali Çetin ,İlçe Emniyet müdürü Yasin Uğurtaş ve Emniyet Müdür yardımcısı ve Trafik şube müdürü Muhsin Aydemir , Foça Belediyesi Muhasebe Müdüresi Fisun Erdem bisikletleri dağıttı.Tören sonrasında ise İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden Kaymakamlığa kadar bisiklet turu yapıldı.

Foça Emniyet müdürü Yasin Uğurtaş yazılı bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında “ Proje kapsamında 2016 yılında kurulan Martılar Bisikletli Asayiş ve Trafik Timi, 2 (iki) bayan 4 (dört) erkek toplam 6 (altı) personel olarak Yeni ve Eski Foça da faaliyet yürütmektedir. Bu projenin daha kapsamlı diğer kurumlar tarafından da desteklenmesi konusunda İlçe Kaymakamımız Sayın Ali ÇETİN tarafından kamu daire amirleri ve memurlarının da katılmasının da fayda sağlayacağı düşüncesiyle yapılan toplantılarda gönüllü olarak daire amirleri ve bazı memurların bisiklete binmek istemeleri üzerine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından verilen 24 bisikletle destek olarak 12.07.2017 Çarşamba günü saat 11.00’de Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde Sayın İl Emniyet Müdürümüz ve Sayın Foça Kaymakamımız tarafından mini törenle ilçemiz kamu daire amirleri ve memurlarına bisikletler teslim edildi.” dendi,

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.