HAYATIN İÇİNDEN, YENİ BÖLÜMLERİ İLE PAZAR GÜNLERİ LİDER HABER'DE

HAYATIN İÇİNDEN, YENİ BÖLÜMLERİ İLE PAZAR GÜNLERİ LİDER HABER'DE

Eylül Ayça Karakuş yazdı

Sevgisi ve iyi niyetiyle beni takip eden tüm dostları canı gönülden kucaklayarak teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

2022 yılından itibaren Antalya‘nın yeni kanalı Lider Haber’de Pazar günleri saatler 15.00 gösterdiğinde “Hayatın İçinden ” programıyla Lider Haber ekranlarında izleyicilerimizle buluşuyoruz. Programımın yayınlandığı ilk günden itibaren güzel mesajlarıyla bana destek olan çok kıymetli dostlarım oldu.

img-20211213-wa0041.jpg

Sosyal medya mecrası sizlerin de bildiği gibi kocaman bir dünya... Tanıdık, tanımadık birçok kişiyle arkadaş oluyoruz ve zamanla aramızda ister istemez bir bağ oluşuyor. Yüz yüze gelmediğim sadece profilinden tanıştık olduğum insanların tebrik mesajlarını almak ve onların yayınını izliyor olmaları benim için elbette çok kıymetli.

20220114-115447.jpg

Hayatın İçinden programında kitaplarımıza, yazarlarımızla, hayata değer katan, topluma ışık tutan değerli isimlere yer veriyoruz. Her program çekimi benim için ayrı bir heyecan ve takdir edersiniz ki ayrı bir emek... Programa alacağım konukların Lider Haber izleyicilerine bilgi olarak neler kazandıracağını hesaplamak ve yayın öncesinde uzman kişilerle bir araya gelerek programın akışını belirlemek gerçekten büyük bir sorumluluk.

Lider Haber ekranlarına çıkan değerli dostların da programımıza özen gösterdiğini gözlemlediğim zaman o büyük sorumluluğu üstlenmenin keyfini yaşadığımı itiraf etmek istiyorum.

img-20211208-wa0014.jpg

Hayatın İçinden programının değerli bir projesini sizlerle paylaşmakta fayda var. Yazarlarımız programımıza katıldığı zaman kitaplarını imzalayıp bana hediye ediyorlar. Ben ise bana hediye edilen tüm kitapları bir arada toparlayıp, şehir dışında yaşayan ve kitapları olan yazar arkadaşlarımdan da kitap desteğinde bulundum. Sağ olsunlar ki Lider Haber adresine imzalı kitap gönderen gönlü güzel kalemdaşlarım oldu. Yayınımda kitaplarına yer vermek benim için büyük bir onur... Kitaplarımız belli bir sayıya ulaştığında elbette Antalya’mızın bir okulunun kütüphanesine Lider Haber ve Hayatın İçinden programı adına hediye edeceğiz.

Hayatın İçinden programı Lider Haber ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Pazar günleri saatler 15.00 gösterdiğinde değerli konuklarım ve önemli konularımla ekranlarda olmaya devam edeceğiz.

Tüm sevenlerimizle Lider Haber ekranlarında yeni programlarımız görüşmek dileğiyle...

img-20211207-wa0007.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.