Haydar Arat, Çiğli'de esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Haydar Arat, Çiğli'de esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Çiğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Haydar Arat, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Çiğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Haydar Arat, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Çiğli’de değişim zamanının geldiğini belirten Arat, zor günler geçiren küçük esnafın sorun ve problemlerine yönelik çalışmalar yaparak, yalnızlaşmalarını önleyeceklerini belirtti. 

Çiğli ve Çiğliye bağlı esnaf ve sanatkârların daha iyi hizmet almalarını sağlamak, esnafa yeteri derecede destek bulmak ve projeler geliştirmek için Çiğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na aday olduğun belirten Haydar Arat, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Çalışmaları hakkında bilgi veren Arat, ziyaretleri sırasında kendisine ve projelerine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ve mutlaka seçimden başarı ile çıkacaklarını belirtti.

ESNAFIMIZIN GÜÇLÜ SESİ OLACAĞIZ

Siftah dahi yapamayan zor günler yaşayan esnafın, sorunlarına çare olmak için geldiğini belirten Haydar Arat, “esnaf ve sanatkârın tüm sorunlarına merhem olmak gibi bir derdim var. Ahilik geleneğini yaygınlaştırmak ve ahilik kültürünü Çiğli’de yeniden şaha kaldırmak istiyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın Çiğli, Bayraklı ve Karşıyaka’daki üyelerimizin güçlü sesi olacağız. Çağdaş vizyonu olan Çiğli Esnaf ve Sanatkârımızın gerçek temsilcisi olacağız” diye konuştu.

DEĞİŞİM ZAMANI GELDİĞİ İÇİN ADAYIM

Sadece iki dönem görev yapıp, bayrağı bir başka arkadaşına teslim etmek istediğini söyleyen Arat, “adayım ve hiç kimse alternatifsiz değildir. Değişim zamanının geldiğine inandığım için adayım. Bu genel kurulda, bir ilke damgamızı vuracağımıza inanıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.