Haydi İzmir ramazan ruhunu Umut Hareketi ile büyüt!

Haydi İzmir ramazan ruhunu Umut Hareketi ile büyüt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Ramazan Bayramı öncesi depremzedelerle dayanışmaya çağırdığı Umut Hareketi'nde yer alan ihtiyaç paketleri neleri içeriyor ve fiyatları ne kadar?

MEDYA EGE - 6 Şubat Depremleri ile sarsılan Türkiye, şokun ardından yaraları sarmak için yardım kampanyalarına kilitlendi.

Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine giderek İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm hizmet birimlerini Antakya'ya götüren Belediye Başkanı Tunç Soyer, bölgeye sık sık giderek Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedelerin yanında olduğunu hissettirmeye devam ediyor.

s981536-001.jpg

Son haftalarda, bölgedeki ihtiyaç listesine dikkat çeken açıklamalarda bulunan Başkan Tunç Soyer, bu sabah saatlerinde de, Hatay Antakya Koordinasyon Merkezi'nde kurulan konteyner kenti yerinde inceleyerek konteyner kenti Ramazan Bayramı'na kadar depremzedelere açmak istediklerini açıklayarak İzmirlilere mobilya, klima, şofben gibi eşyaların Umut Hareketi üzerinden temini konusunda çağrıda bulundu.

s699428-001.jpg

Peki, İzmirlilere "İzmirlilerin yüce vicdanına seslenmek istiyorum. Karyola, yatak, komodin, dolap gibi birçok malzemeye ihtiyaç var. Özellikle şofben ve klima yaz ve kış aylarında en temel ihtiyaçlardan biri olarak görülüyor. Bunları bir an önce tamamlamayı ve bayramdan önce bitirmeyi hedefliyoruz" cümleleri ile seslenen Başkan Soyer'in işaret ettiği Umut Hareketi paketlerinde neler var?

2-001.jpg

HAREKETİ PAKETLERİNDE NELER VAR?

Umut Hareketi'nin elektrikli ev aletleri paketinde, küçük buzdolabı, elektrikli mutfak ocağı, su ısıtıcı, portatif çamaşır makinası, ütü ve masası, şofben, elektrikli ısıtıcı veya soba ye alıyor. Paketin adet fiyatı 6 bin 500 TL.

Konteyner tefriş malzemeleri paketi ise Başkan Soyer'in İzmirlilerden talep ettiği yatak gibi emel ihtiyaçları içeriyor. Pakette, ranza, çekyat, yatak, kanepe, perde, katlanır küçük masa, sandalye, plastik sandalye, küçük çekmeceli dolap ve küçük halı ve kilim yer alıyor. Paketin adet fiyatı ise 1 bin TL olarak belirlendi.

13032023-10244-2.jpg

Öte yandan Umut Hareketi paketleri arasında 60 iftar yemeği, gıda, hijyen paketi, besi yemi, konteyner e konteyner için donanım paketleri yer alıyor.

Ramazan ayında depremzede vatandaşlarla dayanışma ruhunu büyütmek isteyen İzmirliler https://umuthareketi.izmir.bel.tr/ linkten bilgi alabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.