Haydi Karşıyaka Seçimini Yap!

Haydi Karşıyaka Seçimini Yap!

Karşıyaka’daki köşklerden esinlenerek yeni nesil bir tasarımla tekrardan can bulan “kioskun” ismini anket ile belirliyoruz. İnternet sitemiz üzerinden katılacağınız anket ile seçiminizi yaparak mini köşkümüzün ismini siz belirleyebilirsiniz.

Kent A.Ş. Mekânsal Tasarım Sorumlusu Mimar Fatma Karpat tarafından tasarlanan ve Kent A.Ş. teknik ekibinin hayata geçirdiği Girne Kültür Park içerisinde Engelsiz Kafe’nin yerine yerleştirilen mini köşkümüze bir isim arıyoruz. Karşıyaka’da bulunan; Latife Hanım, Van der Zee, Penetti, Löhner ve Durmuş Yaşar köşklerinden ilham alarak ortaya çıkardığımız kioskumuzu, siz değerli Karşıyakalıların gündelik ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarladık ve gelecekte kiosksu Karşıyaka’nın  birçok noktasına koymayı planlıyoruz.

Genel olarak köşklerin ortak özellikleri olan; üçgen kırma çatı, saçak süslemeleri, söveler, cumba ve cumba süslemelerini yansıtan mini köşkümüz, aynı zamanda çevre dostu! Haydi Karşıyaka seçimini yap, köşkün adını sen belirle! Hepinizi anketimize katılmaya davet ediyoruz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.