‘Hayır Diyerek, Erdoğan’ı Koruyoruz’

‘Hayır Diyerek, Erdoğan’ı Koruyoruz’

Güzelbahçe Belediyesi, Gazeteci-Yazar ve TV Programcısı Banu Avar’ı konuk etti. 

Güzelbahçe’de yüzlerce kişiye hitap eden Avar, “Tek adamı devirmesi kolaydır. Bizler hayır diyerek Tayyip Erdoğan’ı koruyoruz” dedi.

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’na Banu Avar’ı dinlemeye gelenler, salona sığmadı, yerlere oturmak zorunda kaldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Türkiye’nin ilk ortodondisti Ayşe Mayda, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri ve yüzlerce izleyicin katıldığı söyleşide ünlü yazar Türkiye’nin ABD ve Avrupa Birliği tarafından hedef ülke haline getirildiğini söyledi.

REFERANDUMUN İPTAL OLASILIĞI VAR
Referandumun yapılmama olasılığının olduğunu da iddia eden Avar şunları söyledi: “Referandumun yapılmama ihtimali bana göre yüzde 60-70 düzeylerinde. Ama hayır da çıksa, evet de çıksa mutlaka erken seçim yapılacak. Bu nedenle biz Kuva-ı milliyeciler, Atatürkçüler, cumhuriyetçiler birbirimize destek olmalıyız, birbirimizin gözünün içine bakmalıyız ve sık sık bir araya gelerek, kongreler yapmalıyız.”

Referandum sürecinde insanların partiler üstü tavır göstermeye başladığını savunan Avar, “Amerika ve AB ‘tek adam olsun, onu devirmesi kolay olur’ diyor. Aslında bizler ‘hayır’ diyerek Tayyip Erdoğan’ı koruyoruz. Şu ada Türkiye hedefteki merkez ülke. Dört bir yandan saldırı altındayız” dedi.

Söyleşinin ardından Başkan İnce, Avar’a çiçek ve plaket verdi. Avar, söyleşiye katılan yüzlerce kişiye kitaplarını imzaladı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.