Hayrettin Uçak, Ankara'da sektör sorunlarını anlattı

Hayrettin Uçak, Ankara'da sektör sorunlarını anlattı

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (EYMSİB) Başkanı Hayrettin Uçak ve Yönetim Kurulu üyeleri Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay'ı ziyaret etti.

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (EYMSİB) Başkanı Hayrettin Uçak, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay ile Ankara’da görüştü. Toplantıda, EYMSİB Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

Görüşme ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Uçak "EYMSİB Y.K. Başkan Yardımcımız Murat Ödül, YK Üyelerimiz Vildan Akgedik, Martin Erdemir Sanford ve Kenan Unat ile birlikte, Ticaret Bakan Yardımcımız Rıza Tuna Turagay ile Ankara’da makamında Sektörümüz lojistiğinde en önemli halka olan frigo dorse temini konusunda görüştük. Treyder Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye Taze Meyve Sebze İhracatçıları Sektör Kurulu Üyeleri'nin de katıldığı toplantıda çözüm önerileri üzerine konuştuk ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna Turagay'a konuyla ilgili düzenlediği ve başkanlığında gerçekleşen geniş katılımlı toplantı ve destekleri için teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

33.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.