HAYTAP'dan İGC'ye Teşekkür Ziyareti

HAYTAP'dan İGC'ye Teşekkür Ziyareti

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir Temsilcisi Esin Önder ve federasyon gönüllüleri İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni (İGC) ziyaret etti.

Cemiyetin yayın organı 9 Eylül Gazetesi'nin yaptığı yayınlarla hayvan haklarına büyük destek verdiğini söyleyen HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder, İGC Başkanı Misket Dikmen ve 9 Eylül Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Özge Günerken'e teşekkür plaketi sundu.


HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder, 9 Eylül Gazetesi'nin hayvan haklarına sahip çıktığını, bunun için tüm çalışanlara ve cemiyet yönetimine teşekkür ettiklerini söyledi. Türkiye'de hayvanlara zulüm yapıldığını yasaların ise bunu engellemek için yeterli olmadığını kaydeden Önder, medyanın yapacağı duyarlı yayınların önemine dikkat çekti.


Köpek dövüşlerinin yasak olmasına karşın engellenemediğini, yasak olan köpek cinslerinin internet üzerinden satışının hiçbir sorun yaşanmadan devam ettiğini de belirterek yetkililerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.


İGC Başkanı Misket Dikmen de, gazetedeki tüm çalışanların ve İGC yönetim kurulu üyelerinin hayvan hakları konusunda duyarlı olduğunu bu hassasiyetin yayınlara yansımaya devam edeceğini söyledi.


Ziyarette, İGC Başkanı Misket Dikmen, Sayman Semih Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Attila ile HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder, HAYTAP gönülleri Füsun Yağcı, Deniz Derya Şahin, Nuray Boyalar Esen ve 9 Eylül Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Özge Günerken yer aldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.