HAYVAN DüŞMANI SKANDAL KARAR "GDZ ELEKTRiK"TEN

HAYVAN DüŞMANI SKANDAL KARAR "GDZ ELEKTRiK"TEN

Hayvanseverler ve vatandaşlar tarafından gelen yoğun şikayetler üzerine ismi açıklıyoruz...

Bugün sabah saatlerinde edindiğimiz bilgiler doğrultusunda adeta hayvanlara kin beslercesine kararlar alıp, bu karara uymayan personeller hakkında işlem yapılacağı yazısı gönderen kurumun adına aldığımız yoğun şikayet telefonları üzerine açıklıyoruz. İzmir ve Manisa'nın elektrik dağıtım işlerini gerçekleştiren büyük kurumlardan GDZ Elektrik tarafından alınan bu kararda Bornova ilçesinde bulunan kampüsün içerisinde kedi ve köpeklerin bakımını gönüllü olarak üstlenen ve onlara su ve yemek veren personele yasak getirilmişti.

TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü ile İSG Kurulu kararı ve İş Yeri Hekimi’nin attığı mailin dayanak yapıldığı kararda kedilerde bulaşma olasılığı bulunan hastalıklar tek tek sıralandı. Önlem olarak ise ‘ilk ve acil olarak yiyecek verilmesinin kesinlikle yasaklanması önleminin alınması’ kararı alındı. İlgili yazıda, bir hafta sonu tatilinde kampüste bulunan kedilerin toplatılarak barınaklara götürüleceği de bildirildi.

İşyeri çalışanlarına ulaştırılan bilgilendirme yazısında kedi ve köpeklerin bulaşıcı hastalıklara sebep olacağı iddialarıyla çalışanların bu hayvanlara su ve yemek vermesini yasakladı. Hayvanlara su ve yiyecek veren kişiler hakkında işlem yapılacağı beyan edildi.

fffffffffffff.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.