Hayvanlar Karnavalı Yolculuğa Çıkaracak

Hayvanlar Karnavalı Yolculuğa Çıkaracak

13 Kasım Pazar Saat 17.00’de Fransız Besteci Camille Saint-Saëns’ın ‘’Hayvanlar Karnavalı’’ ile 7’den 70’e herkesi ormanda şenlikli bir yolculuğa çıkmaya davet ediyoruz!

“Fransa’nın Mozart’ı” olarak nitelendirilen besteci Camille Saint-Saëns’ın iki piyano ve küçük orkestra için yazmış olduğu ve 14 bölümden oluşan “Hayvanlar Karnavalı” süiti 13 Kasım Pazar günü 17.00’de Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde seslendirilecek. Klasik severlere karnaval tadında bir gece vaat eden “Hayvanlar Karnavalı” çocukların yanı sıra büyükleri de bu müzikli dünyanın bir parçası olmaya davet ediyor.

Geçtiğimiz ekim ayında Peter & Kurt müzikli masalını sahneye koyan Şef Stefano Mazzolini yönetimindeki Leyla Gencer Gençlik Senfoni Orkestrası, bu kez de Hayvanlar Karnavalı ile izleyicileri hayal dünyalarına sürükleyecek.

Aslanın marşıyla başlayıp tavuk ve horozlar, katır, kaplumbağalar, fil, kangurular, akvaryum derken, solo viyolonselli kuğuya varan müzikli “Hayvanlar Karnavalı” kelimenin tam anlamıyla kaçırılmayacak bir şenlik. Bilet fiyatı 30TL’dir. Biletler, Biletix ve LGOSM gişelerinden temin edilebilir.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.