"Hedef tüm insanlık"

"Hedef tüm insanlık"

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, İstanbul’daki terör saldırısının tüm insanlığı hedef aldığını söyledi.

Tüm dünyanın umutların yeniden yeşerdiği ve yeni bir başlangıca hazırlandığı saatlerde, terörün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirten TÜGİAD Ege Şube Başkanı Canpolat,  “Saldırı, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelenlerin bulunduğu bir yerde, sivil insanlara yapılıyor. Amaç belli, kaos yaratmak” dedi.

Canpolat, bugüne kadar hep insanlığı hedef alan terörün yine aynı yolu seçerek herkesin barış ve huzur dilediği bir günü kana buladığını belirterek, “Terörün hedefi Türkiye’yi bölmek, uluslararası arenada tek başına bırakmak, kaos yaratmak. İnsanlıktan nasibini almamış bu hainler, amaçlarına ulaştı mı? Yine hayır. Türkiye yine tek yürek, yine ayakta. İşte ısrarla anlamadıkları bu.  Bu millet asla onların ayak oyununa gelmez” diye konuştu.

Türk milletinin teröre boyun eğmeyeceğini ifade eden Canpolat, “İstanbul'da alçak terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.