Hedefim Sensin İzmir galası gerçekleşti

Hedefim Sensin İzmir galası gerçekleşti

Yer gök kahkaha!

‘Hedefim Sensin’ ekibi Adana, Ankara, Eskişehir ve İzmir’de sevenleriyle buluştu, yer yerinden oynadı! Yönetmen Kıvanç Baruönü, Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri ve Erkan Can vizyon heyecanını sinemaseverler ile paylaştı.

Yer gök kahkaha!

BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşen İzmir Galasında film ekibinin karşılaştığı sevgi seli ve coşku görülmeye değerdi. ‘Sizi çok seviyoruz’ çığlıklarıyla İzmir Optimum Avm’de sevenleriyle buluşan ‘Hedefim Sensin’ ekibini İzmirliler bağrına bastı!

Filmin şarkıları dillerde!

Büyük bir neşe içinde, filmin şarkılarından ‘Bahçe Duvarı’ eşliğinde sahneye oynayarak çıkan ekip, sahneden yine oynayarak ayrıldı.

Ata Demirer: “Güzel İzmir güzel bir Pazar gününde aile günü yapıyoruz. Hepimiz buradayız. Size harika oyuncular getirdim” diyerek ekibi tek tek alkışlar eşliğinde sahneye davet etti”. Demirer cümlelerini şöyle bitirdi: “İzmir bizi sever, biz de İzmir’i severiz. Allah hepimizi nazardan saklasın”.

Bu film size çok iyi gelecek!

Demet Akbağ: “Turnemizin son durağı İzmir, şahane bir moralle döneceğiz İstanbul’a. Yine çok seveceğinizi umduğumuz bir film yaptık. Eminim çok iyi gelecektir size. Biz size iyi gelen filmler yapmayı seviyoruz. Bu film de iyi gelsin. Soğuk kış günlerinde ısının” dedi.

Yönetmen Kıvanç Baruönü: “Filmi daha çekerken, film hemen bitsin ve hemen İzmir’e gelelim istiyorduk” diyerek İzmir heyecanını paylaştı.

Gonca Vuslateri “Çok heyecanlıyım İzmir seyircisiyle buluştuğum için. Çok harika bir film oldu. İyi ki varsınız!” diyerek seyirciyi selamladı.

Türkiye’nin dört bir yanı alkışlarla izliyor!

Film her şehirde alkışlarla izlendi, seyirci kahkaha atmaktan adeta yoruldu. Sevinçleri ve neşeleri yüzlerinden okunan ekip, her şehirde sinema salonlarını dolduran seyirciye binlerce kez teşekkür etti. 

 Ata Demirer yine çok neşeli bir hikaye ile seyirci karşısında! Yılın kahkahası en bol, BKM yapımı ‘Hedefim Sensin’ filminde Ata Demirer ve Demet Akbağ’a Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu ve Erkan Can eşlik ediyor.

İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden, senaryosunu da Ata Demirer’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.