Hediyeleşmeyi Gelenekselleştirdiler!

Hediyeleşmeyi Gelenekselleştirdiler!

Gazeteci blog yazarı Nihal Yeşiltaç Oran’ın her yıl sonu düzenlediği bloggerlar arası hediyeleşme etkinliği bu yıl 5.defa gerçekleşti.

İlk olarak 2014 yılının sonunda düzenlenmeye başlanan bu etkinlik, her yıl aynı tarihlerde farklı blog yazarları ile tekrarlandı. 
Hüzün Sarısı isminde bir blogu olan ve bu yıl da, sevilen kozmetik blog yazarlarını bir araya getiren Nihal Yeşiltaç Oran, “önceleri şaka amaçlı geleneksel diye ifade ettiğimiz bu hediyeleşme etkinliği baktım ki gerçekten gelenekselleşmiş. Zaman yaklaştıkça hem blog yazarı arkadaşlarım, hem takipçilerim sormaya başladı. Markalar sponsor olmak için teklif yazdı. Durumun plansız bu hale gelmiş olması çok mutlu etti beni” diye konuştu. Artık katılımcıların her yıl kendisinden farklı bir sürpriz beklediğini belirten Oran, “farklılık üretemeyince 10.yıl etkinliğinde pastadan dansöz çıkarmayı planlıyorum” diye ekledi. 
Hitleri yüksek blog yazarları Beğendim Paylaştım, Blogluyorum, Gülümse Yüzüme Blog, Audrey’in Şekerleri, Tuğçe’nin Kaleminden, Makyaj Deneyimleri dışında organizasyona magazin gazetecisi Funda Erkoç’da katıldı.
Her yıl tek bir sponsoru olan organizasyona bu yıl Pastel Kozmetik sponsor oldu. Mecidiyeköy Boursier Hotel’de gerçekleşen etkinlik eğlenceli anlara sahne oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.