"Hediyelik Eşya Fuarı" fiyaskosu!

"Hediyelik Eşya Fuarı" fiyaskosu!

Fuara giden İzmirliler isyan etti: "Gelmeyin!"

Yılbaşı öncesi açılan ve İzmirlilerin hediyelik eşya için tercih ettikleri fuar, her yıl daha da kötüleşiyor. Geçtiğimiz yıl yoğun şekilde eleştirilen ve bu yıl da eleştirilerin odağı olan fuar adeta dibe vurdu. Gençiz Fuarcılığın düzenlediği "Hediyelik Eşya Günleri"ni ziyarete gelen vatandaşlar tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

bu-5.png

Fuar tanıtımı için verilen Facebook reklamlarına yorumlar yağdıran vatandaşlar organizasyonun vasatlığına adeta isyan etti. Organizasyonun hediyelik eşyadan ziyade yemek fuarı gibi düzenlendiğini dilen getiren vatandaşlar, başta yemeklerin yarattığı koku ve is olmak üzere fuar standlarının küçüklüğü hakkında rahatsızlıklarını da dile getirdi. Fuarın hediyelik eşya değil Anadolu yemekleri salonu gibi olduğunu belirten vatandaşlar, İzmir halkına fuara gitmeme konusunda telkinlerde bulundu.

Fuara gidenler pişmanlıklarını dile getirerek "Organize eden firma sadece kendisinin kar etmesini planlamış. Geçen yıl katılımcı sayısının azlığından şikayet ettiğimiz fuar yetkilileri durumu düzelteceğine daha da kötü bir fuar organize etmişler. İzmirliler boşuna fuara gitmesinler. Gençiz Fuarcılık İzmirlileri değil, kendilerini düşündükleri bir fuar organize etmişler" dedi.

İŞTE O YORUMLAR

15645568_1465409890150205_456157983_n.png

1-008.png

2-004.png

3-003.png

4-002.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

13.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.