HEDİYELİK EŞYA GÜNLERİ KÜLTÜRPARK’TA SÜRÜYOR

HEDİYELİK EŞYA GÜNLERİ KÜLTÜRPARK’TA SÜRÜYOR

30.yılını kutlayan “Hediyelik Eşya Günleri” bu sene üç yıl aradan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzfaş’ın organize ettiği “Lezzetli Kış Şöleni”kapsamında Kültürpark 2 nolu holde sürüyor.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği alanda altın pırlanta fırsat günleri de düzenlendi..31 Aralık akşamına kadar sürecek olan Hediyelik Eşya Günleri  standlarında Ahşap aksesuarlar, Antika  hediyelik eşyalar, Bijuteri, Deri  ve Tekstil aksesuarları, Ev Tekstili, Gıda , Gümüş Aksesuarlar, Kitap, Kozmetik, Kristal ürünleri, Oyuncak, Saat, Seramik ürünler, Yılbaşı süs eşyaları, ve Züccaciye gibi hediyelikler görücüye çıktı.
Aynı çatı altında mücevher takıda çadır indirimi fırsatlarını sunan Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri’nde özel bölümde sergilenmeye başlayan mücevherler , yılbaşı hediyesi arayan vatandaşların büyük ilgisini çekti. Ziyaretçiler yılbaşında uygun fiyatlı mücevher alma fırsatı yakalarken , firmalar özel indirimler uyguladı. Etkinlikte, pırlantalı yüzükten, beştaş pırlantaya,altın kolye ve setlerden ,elmas tektaş yüzüğe, elmas bileklikten altın bileziğe kadar farklı tarzda takılar mücevher severlerin beğenisine sunuldu.
Hediyelik Eşya Günlerine yurdun çeşitli illerinden 140 seçkin hediyelik ve yöresel ürün satıcısı firmanın katıldığını vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer  Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri kapsamında da 12 seçkin firmanın yer aldığını söyledi.
Gençer  ‘’Bu sene geçtiğimiz üç yıla göre daha iyi neticeler bekliyoruz. Kültürparkta olmak büyük bir ayrıcalık. Zaten Hediyelik Eşya günleri Kültürparkla özdeşleşmişti tekrar doğduğu bu salonlarda olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bize bu şansı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve İzfaş yönetimine  şahsım ve sektör adına teşekkürlerimi sunmaktan büyük kıvanç duyuyorum’’ dedi.
 

0-123.jpgeee-008.jpgfff-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.