Hediyelik şikayet!

Hediyelik şikayet!

Vatandaşlar, küçük alana kuralan fuarın yetersizliği ve eksikliklerini sosyal medyadan paylaşarak, fuarı gidilmemesi gereken yer olarak tanımladılar.

İzmir'de kurulan ve geleneksel hale gelen Sourvenir Hediyelik Eşya Fuarı, vatandaşların yoğun şikayetine maruz kaldı. Vatandaşlar, küçük alana kuralan fuarın yetersizliği ve eksikliklerini sosyal medyadan paylaşarak, fuarı gidilmemesi gereken yer olarak tanımladılar.

Yeni yıl yaklaşırken, İzmir'in klasikleşen Hediyelik Eşya Fuarı Souvenir, MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde açıldı. Geçtiğimiz yıllarda İzmir Kültürpark Fuarı'nda holde açılan hediyelik eşya fuarı, son iki yıldır burada yapılıyordu. Geçtiğiğimiz yıllarda başlayan şikayetler bu yıl patlama yarattı.

Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşen fuarla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan vatandaşlar, hediyelik eşya fuarına gidilmemesi yönünde de telkinde bulunmuyorlar. Vatandaşlar, çok dar alanda gerçekleşen hediyelik eşya fuarında, ardık eskisi kadar ürün olmadığını, dar alanda insanların üstüste hediyelik eşya baktıklarını, çoğu hediyelik eşyanın ise normal piyasada satılan ürünler olduğunu, sürpriz çok şey olmadığını belirtiyorlar.

Hediyelik eşya fuarıyla ilgili eleştiriler fuarcılığın çok kötü olduğunu, havasız olan yerde bir kaç dakika dahi durulamadığına dikkat çeken paylaşımlar yapan vatandaşlar, Hediyelik Eşya Fuar'nın eskisi gibi İzmir Kültürpark Fuar alanında yapılması yönünde de dileklerini de yazdılar.

İşte o yorumlardan bazıları:

20776edd-b2c4-46cd-83fd-6289e5d00569.jpg18d95e52-b025-43c6-be80-37d31265625f.jpg2c0834c7-33b7-4b82-9150-a70e980abf3f.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.