Hediyenin şekil bulmuş hali, Shaped Fruit

Hediyenin şekil bulmuş hali, Shaped Fruit

Kavun, karpuz ve elma gibi meyveleri özel kalıplarda ve tamamen doğal şartlarda yetiştirerek meyvelere yeni bir görünüm kazandıran Shaped Fruit, özel günler için yeni bir hediye alternatifi olmaya devam ediyor

Kabartma tekniğiyle markanın logosunu belirlenen meyvenin üstüne konumlandıran Shaped Fruit, şık ambalajıyla hediye edilen herkesi şımartıyor. 


Özel günlerde dilerseniz bireysel olarak, dilerseniz de kurumsal hayatta verilen hediyeler için alternatif olan Shaped Fruit, sıra dışı şekilleri ve leziz tatlarıyla insanları şaşırtırken şımartıyor da…


Hediyenizle fark yaratın


Hediyeleriyle fark yaratmak isteyen kurumların bayram, yılbaşı ve özel günlerinde unutulmaz bir hediye alternatifi sunmasına yardımcı olan Shaped Fruit, kalp ve küp şeklindeki meyveleriyle müşterilerine ve çalışanlarına unutulmaz bir sürpriz oluyor. Kabartma tekniğiyle markanın logosunu da şekilli meyvelerin üstüne rahatlıkla işleyebilen Shaped Fruit, ürünlerin üzerine istenilen mesajı da yazabiliyor. ‘Yeni Nesil’ kurumsal hediye çözümlerini şık ambalajıyla bütünleyerek büyük beğeni toplayan Shaped Fruit’in lezzetleri, özel bir kalıp içinde şeklini alıyor ve tamamen doğal şartlarda üretiliyor. 


Ürünlerini Osmaniye ve Adana’daki tarla ve bahçelerinde üreten Shaped Fruit’in birbirinden şık ürünleri; Macro Center, Hugga, Chocolate Capacity AVM, Va Piano, Four Seasons, Divan,  Traffic Cafe, Kalamis Fresh Gurme’nin yanı sıra Erenköy Manavı, Beylerbeyi Manavı Nezih Gurme, The Market at Bosphorus ve Moda Manavı’nda satışa sunuluyor. Öte yandan www.shapedfruit.com adresinden de online sipariş verilebiliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.