Hem Bir İş Kadını Hem Wellness Koçu!

Hem Bir İş Kadını Hem Wellness Koçu!

Bu işin eğitimini Amerika’da almış!

Amerika’da 15 yıl boyunca art direktörlük yapan ve Türkiye’de en son Fenerbahçe Spor Kulübü takım otobüsünün tasarımını gerçekleştiren Asha Özbey, aynı zamanda bir wellness koçu olarak bu konudaki deneyimlerini Türk kadınları için sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.

Bu işin eğitimini Amerika’da almış!

Herkes için kariyer ve iş hayatı çok önemlidir. Yoğun iş hayatı içerisinde bedenimize ayırdığımız vakit sizce yeterli mi?

Asha Özbey; kadınlara yoğun iş ve aile yaşantısında, sağlıklı kalmanın püf noktalarını, pratik yollardan nasıl kilo verebileceklerini, sağlıklı ve fit bir yaşam tarzına nasıl adım atabileceklerini, kendi tarzlarını nasıl oluşturabileceklerini “Asha FitStyle” isimli sosyal medya hesaplarında takipçileriyle paylaşıyor.

Spor ve sağlıklı bir yaşam tarzına Amerika’dayken başlayan ödüllü tasarımcı Asha Özbey; Amerikan Futbolu için yaptığı görsellerin Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından fark edilmesiyle birlikte takım otobüsünün tasarımını gerçekleştirerek adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sağlıklı ve fit bir yaşam için öneriler, kolay kilo verme yöntemleri için Facebook, Twitter ve Instagram üzerinde “Asha FitStyle” hesaplarını takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.