Hemşehrilerinden İzbeton Genel Müdürü Kaya’ya ziyaret

Hemşehrilerinden İzbeton Genel Müdürü Kaya’ya ziyaret

Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Yöneticileri, bir süre önce İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş. Genel Müdürü olarak atanan hemşehrileri Heval Savaş Kaya’yı ziyaret etti.

Ziyarete Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın ve Birim Başkanlarıyla, Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanı Mustafa Metin Yardımcı katıldı. Hemşehrilerinin böylesine önemli bir sorumluluğu üstlenmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Tekin Yalçın, “Bölgemizdeki 30 derneğimiz ve hemşehrilerimiz adına Sayın Genel Müdür Kaya’ya görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin İzmir’e önemli hizmetler yapacağından kuşkumuz yok.” dedi.

STK’LARA YABANCI DEĞİLİM

Daha sonra konuşan İZBETON A.Ş. Genel Müdürü Heval Savaş Kaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kendisinin de STK’lara yabancı olmadığını kaydeden Genel Müdür Heval Savaş Kaya, “İki dönem İzmir Ağrılılar Derneği’ni yönettim. Ayrıca Anadolu Birliği’nin yönetiminde de bulundum. Bu işlerin gönül işi olduğunu ve ne kadar zor bir iş yaptığınızı çok iyi biliyorum. Bundan sonraki dönemde de sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.