Hep gönül alan Başkan Demirezen!

Hep gönül alan Başkan Demirezen!

Ali Eyce yazdı...

Seçimden öncede sıra dışı bir başkan adayıydı, seçildi ve seçildikten sonra Bayındır Belediye Başkanı olan Uğur Demirezen, sıra dışı olmaya devam ediyor.

Ne siyaseti, ne de belediye başkanlığını makamında yapmıyor.  Geldiği, dolaştığı, seçildiği ve başkanı olduğu Bayındırlılarla birlikte yapıyor.

Önceki gün Bayındır’da geleneksel hale gelen Gönül Alma etkinliğine katılan Başkan Demirezen’i şeker ve çikolata ile tanıtılıyor.

Yani gönlü alınıyor, gönül veriliyor.

Etkinliği ve etkinlikte Başkan Demirezen’in, haber merkezlerine düşen şekerli ve çikolatalı fotoğraflarını görünce aklıma tek şey geldi.

Hani bazı belediye başkanları var, belediyelerde vatandaşla buluşma günleri yapan, belediyede bununla ilgili özel birimler kuran, belediye çalışanlarını vatandaşın ve yönettiği yerlerin sorunlarını tespit etmesi için gönderen.

Başkan Uğur Demirezen’in böyle bir günü, böyle bir özel birimi, böyle çalıştırdığı elamanı var mı bilmiyorum ama gerek de olmadığını düşünüyorum.

Günün her anında, ilçesinin sokaklarında, mahallelerinde olabilen bir belediye başkanı olarak, varsa sorun onu da biliyor ve çözüme kavuşturmaya çalışıyor demektir.

Örneğin bu gönül alma etkinliğine giden Başkan Demirezen, geleneksel diye sadece şeker ve çikolata almamıştır, insanların beklentilerini de dinlemiştir.

Bundan daha iyi hakla ilişkiler olabilir mi?

Bundan daha iyi belediye başkanlığı olabilir mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum