Hep Yek 2 filmi geliyor

Hep Yek 2 filmi geliyor

Merakla beklenen ‘Hep Yek’ filminin devam serisi olan ‘Hep Yek 2’nin ilk teaser fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Orçun Benli’nin üstlendiği, Bilal Kalyoncu, Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın kaleme aldığı ‘Hep Yek 2’ güldürmeye ara vermeden devam ediyor. İlk filmde “ Titrettin Beni” sözüyle izleyiciye kahkaha tufanı yaşatan ‘Gürkan ve Altan’ ikilisi ‘Hep Yek 2’nin ilk teaser fragmanında efsaneleşen replikle şimdiden paylaşım rekorları kırmaya başladı. Komedinin her sahnede etkisini arttırarak devam edeceği ‘Hep Yek 2’, vizyon gününü bekliyor.

HEP YEK 2 GENEL BİLGİLER


Yönetmen: Orçun Benli
Senaryo: Şükrü Üçpınar, Bilal Kalyoncu, Orçun Benli
Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, İnan Ulaş Torun, Gürkan Uygun, Tuna Orhan, Deniz Uğur, Ali Çatalbaş, Cenk Ertan, Mehmet Ali Kaptanlar, Erdağ Yenel, Sefa Zengin, Nihan Balyalı, Coşkun Göğen
KONU: Hep Yek 2’de macera ilk filmde kaldığı yerden devam ediyor. Gürkan (Gökhan Yıkılkan) ile Altan (İnan Ulaş Torun), Cevat Bakır’ın (Gürkan Uygun) eline düşmüştür. İlk filmde kendisine kazık atan Şahin’i öldüren Cevat Bakır, Şahin’in suç ortakları Altan ile Gürkan’ın canını Şahin’in cesedini ortadan kaldırmaları şartıyla bağışlar. Ancak iki kafadar bu işi de ellerine yüzlerine bulaştırdıklarından; başlarına ilk filmde olduğu gibi onlarca bela açıp, peşlerine memleketin en psikopat adamlarını takmayı başarırlar. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.