Her akşam 20 bin kişi ile Gönül Sofrası

Her akşam 20 bin kişi ile Gönül Sofrası

AK Parti İzmir İl Başkanlığının Bayraklı Sevgiyolunda düzenlediği iftar binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

AK Parti İzmir İl Başkanlığının Gönül Sofrası iftarları Bayraklı ile devam etti. Sevgiyoluna kurulan Gönül Sofrasına her görüşten, her siyasi düşünceden binlerce insan oturdu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İl Başkanı Aydın Şengül, İlçe Başkanı Özgür Hızal ve çok sayıda milletvekili adayının katıldığı iftar, binlerce vatandaşın katılımı ile coşkulu geçti.

İftar öncesinde Bayraklı halkının bu yoğun ilgisine teşekkür eden İlçe Başkanı Özgür Hızal, “Bayraklı her zaman bizlere destek verdi. Dün arkamızda durduğu gibi 24 Haziran’da da inşallah arkamızda duracak, bizlere destek verecektir” diye konuştu.

İl Başkanı Aydın Şengül ise konuşmasında Gönül Sofrası iftarlarının önemine vurgu yaparak, “Bu sofra AK Parti sofrası değil. Bu sofraya hangi görüşten, hangi siyasi düşünceden, hangi yaşam tarzından olursa olsun herkes davetlidir. Biz her gün ortalama 20 bin İzmirli ile bu sofraya oturuyoruz. Ortak kaygımız sadece vatanımız, ortak değerlerimiz ve çocuklarımızın geleceğidir” dedi.

unnamed-414.jpg

ÜLKE SEVDALILARI AYNI CEPHEDE

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerine de vurgu yapan İl Başkanı Şengül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı istemeyenlerin karşısında, tüm vatan sevdalılarının aynı cephede buluştuğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında dimdik durduğunu söyledi. Başkan Şengül, Bayraklı’daki coşkunun önce 24 Haziran’daki zaferin ardından da 2019 yılındaki yerel seçimlerde Bayraklı’nın AK Belediyecilikle tanışmasının işareti olduğunu dile getirdi.

BAYRAKLI BİR MESAJ VERİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise Bayraklı halkına teşekkür ederek, “Bu Sevgiyolundan bugün Bayraklı’ya, İzmir’e ve Türkiye’ye bir mesaj veriyorsunuz. 24 Haziran’a giderken biz dersimize çalıştık, elimizden gelen her şeyi yaptık. Sizler de bugün ikinci bir bayramın müjdesini veriyorsunuz. 24 Haziran’da inşallah ikinci bir bayram yaşayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza Ankara’da, Genel Merkez’de balkon konuşması yaptırarak, ikinci bayramı yaşayacağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.