Her gün dondurma yerseniz cinsel hazzı...

Her gün dondurma yerseniz cinsel hazzı...

İnsanlar serinlemek içe soğuk suya veya dondurmaya başvuruyorlar.

Muhtemelen siz de yazın dondurma yemeye bayılıyorsunuz ancak kilo alacağım diye korkuyorsunuz. Ancak yapılan son araştırmaya göre endişelenmenize gerek yokmuş. Dondurma yemek birçok açıdan yararlıymış. İşte her gün dondurma yemenin faydaları…


Yaz aylarında ferahlamak için tüketilen dondurmayı her gün yemenin bakın ne etkileri varmış.
 
Besin kaynağı
 

Dondurma sadece tadıyla sizi memnun etmiyor. Aynı zamanda içinde yararlı besinler de var. Dondurmada yer alan kalsiyum iskelet gelişimine, potasyum düşük tansiyona ve B vitaminleri ise hücre büyümesine yardımcı oluyor.
 

 Kilo verdiriyor

American of Journal of Clinical Nutrition’da yayımlanan bir makalede her gün dondurma yiyen kadınlar, yemeyenlere oranla daha az kilo alıyormuş. Elbette porsiyona dikkat etmek gerek. Çok fazla yediğiniz takdirde kilo almanız kaçınılmaz.
 

Kahvaltıda dondurma konsantrasyonu artırıyor

Kyorin Üniversitesi’ndeki Japon araştırmacılar kahvaltıda dondurma yiyenlerin konsantrasyonlarının arttığını tespit etti. Soğuk, beynin çalışmasını tetikliyormuş.
 

Cinsel hayatınız için iyi

Dondurma, kalsiyum ve fosfor açısından zengin olduğundan size enerji veriyor. Chicago’s Smell and Taste Treatment and Research Foundation’da yapılan bir ankette erkeklerin özellikle vanilyalı dondurma yedikten sonra cinsel ilişki için daha istekli oldukları görüldü.
 

Doğurganlığı artırıyor

Dondurma, hamile kalma şansınızı artırıyor. Harvard Üniversitesi’nin yaptığı 24 ile 42 yaşlarında 18 bin kadının katıldığı çalışmada hiç dondurma yemeyenlerin haftada birkaç kez dondurma yiyenlere oranla hamile kalamama risklerinin %38 daha fazla olduğu görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.