Her sabah kahvaltıda leblebi yerseniz...

Her sabah kahvaltıda leblebi yerseniz...

Leblebinin bu faydasını daha önce hiç duymadınız. Kahvaltıda yerseniz...

Kahvaltıyı maalesef ki her zaman düzenli olarak yapamıyoruz. Kahvaltı alışkanlığı düzenli bir şekilde gerçekleşmediğinde kişi hem kilo alır, hem de sağlıksız bir şekilde beslenmiş olur. Bu gibi sorunlara sebebiyet vermemek için kahvaltı öğünü nü kaçırmamak gerekir. 

 Peki, bir taşla iki kuş vurmaya ne dersiniz? Artık diyet yapmadan beslenmenize ekleyeceğiniz birkaç lezzetli atıştırmalıkla sağlıklı bir şekilde kilo verebileceksiniz.

Üstelik yiyeceğiniz bu yiyecekler sağlığınız üzerinde olumlu etkiler yaratacak.  İşte sizler için araştırmış olduğumuz kahvaltıda tüketildiğinde hızlı bir şekilde kilo vermenizi, aynı zamanda da sağlıklı beslenmenizi sağlayacak yiyecekler…

Kırmızı elma

Birçok faydası olduğu dünyada tüm doktorlar tarafından kabul edilmekte kilo verme ve zayıflama yöntemleri arasında kullanılmaktadır. Kahvaltıda 1 adet elma yiyerek hızlı bir şekilde kilo vermek mümkün olabilir. Fransız bilim adamları yaptığı deneyler sonucunda elmadaki bazı enzimlerin kemikleri sıkılaştırdığı yaşlı insanlarda özellikle menopoz dönemindeki bayanların kemik erimlerini durduğunu bulmuştur.

Sarı leblebi

Kahvaltı da tüketilen bir avuç sarı leblebi metabolizma hızını iki katına çıkartarak hızlı bir şekilde kilo veremizi sağlar.  Aynı zamanda selenyum kaynağı olan sarı leblebi bağırsak kanserine karşı koruma sağladığı bilinir.

Peynir ve muz 

Süzme peynir ve muz kahvaltıda tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırarak hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olur.

Antep fıstığı 

Antep fıstığı protein kaynağı olduğu için tok tutucu özelliği vardır. Kahvaltı da bir avuç tüketilen antep fıstığı da hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlar. Ancak ölçülere dikkat etmek gerekir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.